Vestermarken 21, 7330 Brande

Dejlig velholdt løbende moderniseret rummelig vinkelvilla i naturskønne omgivelser i Brande med kun få min. gang til Brande Å.

Med en ugeneret og attraktiv beliggenhed kombineres, med denne ejendom, den smukke natur ved Brande Å og den bynære placering, hvor I kommer til at bo i gå- og cykleafstand fra byens faciliteter, herunder skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og rekreative arealer. Skal I pendle til jobbet, er der tilmed let adgang til motorvejen.

Der er tale om en rummelig og fuldmuret villa, med et lavt årligt varmeforbrug (samlet gnst. elregning inkl. el til opvarmning for nuv. fam. med børn, kun kr. 20-22.000/årligt). Der er gulvvarme i alle opholdsrum. Villaen er opført i 1974 med en stor, isoleret og tør kælder i god boligstandard.

Villaen er i pæn stand og er gennem de seneste 16 år omfattende istandsat, inde som ude. Således er facaderne vandskuret, taget er malet, der er opsat nye tagrender og udhæng og alle vinduer er med lavenergiruder fra 2012. Indenfor er væggene henholdsvis fuldspartlet/filtet og vandskuret. Lofter, gulve, døre mv. er udskiftet. Merbau parket i stuen og værelserne. Flotte klinkegulve i køkkenet og spisestuen.

God funktionel indretning, stueplan indrettet med:

- Entré/hall
- Gæstetoilet (mulighed for ekstra bad her da plads til indretning af bruseniche)
- 3 gode værelser samt....
- Soveværelse med udg. til skøn terrasse og alle værelserne i nær tilknytning til....
- Badeværelse med både badekar og bruseniche
- Stort velholdt køkken med mange elementer
- Spisestue i åben forbindelse med stuen
- Dejlig stor lys stue med bl.a. luft/luft varmepumpe, pejs med brændeovnsindsats og udgang til stor skøn svalegang med fantastisk udsigt over haven/området.

Udover fra soveværelset, er der også fra stuen udgang til den sydvestvendte terrasse. Der er indbyggede skabe i værelserne og soveværelset.

I stuen strømmer lyset ind ad de mange vinduer i et dejligt lyst rum, med plads til at være sammen som familie. Og fra den overdækkede svalegang kan I sidde og nyde både solen og den dejlige udsigt ud over haven med det over 200 år gamle egetræ i midten.

Desuden rigtig god anvendelig kælder, indrettet med:

- Trapperum med flot bejdset trappe med opg. til stueplanet
- Garage med adgang til stort disponibelt rum/værksted.
- Et disponibelt rum anvendelig til "Værelse", dog ikke bolig i BBR
- Yderligere et godt disponibelt rum.

Villaen ligger på en delvist skrånende 914 m2 stor grund, hvor der kun er nabo til en side. Ud mod villavejen er der etableret en hyggelig forhave med græsarealer og dekorative buske og træer, hvor en flisegang leder ind til den smukke hoveddør. På modsatte side, ned mod åen, er anlagt en bred indkørsel til garagen, med en flot stensætning til begge sider samt en ugeneret have hvor også finde en skøn sydvestvendt terrasse, hvor solen indfinder sig eftermiddag og aften.

Bemærk: Nedsat kr. 200.000,00 Her får man nu virkelig meget bolig til en absolut favorabel pris.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.