Uhre Byvej 32, Uhre, 7330 Brande

Velholdt villa med eget garageanlæg

Boligarealet er på 134 m² fordelt i et plan. Huset er yderst velholdt og fremstår flot med sunde facader og fundamenter. Mange af de originale materialer i huset er bevaret, og giver køber mulighed for at sætte et nyt præg på indretningen med eksisterende elementer, eller nye materialer.

Dejlig stor grund på 1877 m² hvor bolig og garageanlæg er adskilt af en flisebelagt indkørsel. Boligen er passende tilbagetrukket på grunden, og omgivet af en stor parklignende have med flere flotte gamle træer, bede, buske og blomster.

Indenfor er beboelsen overalt velholdt, lys og funktionel. Her er tre soverum plus et stort soveværelse. Et badeværelse med bruser, hvidt inventar og hvide klinker fra 90'erne. Her er stor vinkelstue med vinduesparti mod haven, og køkkenet har integreret viktualierum. Derudover er her en gang, og et bryggers der ligger i åben forbindelse med garagen, hvor der også er et tilhørende toilet.

Hyggelig ugeneret gårdhave mellem stueafsnittet og garagen. Det tilhørende garageanlæg ligger separat og ugenert i forhold til beboelsen. Her er 3 porte, og en god mulighed hvis man går med drømme om f.eks. eget værksted, mindre lager/virksomhed eller blot har en pladskrævende hobby.

Uhre er en by med godt 250 indbyggere, borgerne er engagerede og værner om liv og fællesskab i byen, og her kender man hinanden. Byen har en populær friskole og fribørnehave, og Brande er beliggende blot 5 km herfra. Uhre er beliggende i flot natur, og man kan finde mange ruter og stier rundt ved byen, ligesom bl.a. Uhre naturpark ligger få min. gang fra boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.