Risbjergvej 35, 7330 Brande

Spændende murermestervilla i rolige omgivelser!

VELKOMMEN TIL RISBJERGVEJ 35, 7330 BRANDE
Kom med indenfor i denne særdeles hyggelige og rummelige villa, den gamle Brugs i Drantum, på intet mindre end 323 m² bolig og 75
m² areal til erhverv. Villaen er beliggende i den velfungerende landsby, Drantum, kun 4 km fra Brande.

TÆT PÅ HVERDAGENS GØREMÅL
Med kun ca. 5 min til indkøb, skole og fritidsaktiviteter får du/I en villa med god plads til hele familien i rolige omgivelser - og tæt på
naturen. Drantum byder på et godt nabo - og fællesskab, samt forskellige arrangementer i løbet af året. Drantum har en god
beliggenhed med mange arbejdspladser indenfor få minutter og med kun ca. 10 minutter til motorvejen mellem Herning og Vejle.

SOLID VILLA MED MANGE MULIGHEDER
Villaen er en solid murermester villa i 2 plan, der er opført i år 1900. Villaen, der er præsentabel og naturskønt beliggende, fremtræder velholdt og er løbende moderniseret med nyere gulve samt gulvvarme i entré og stue (etableret i 2010).
Boligen byder endvidere på mulighed for at bo flere familier og generationer sammen - da boligen kan laves om til et to familieshus, som i dag er meget brugt og moderne blandt mange familier i Danmark.

PRÆSENTABEL OG AFSKÆRMET GÅRDSPLADS
Boligen fremstår udvendigt velplejet og danner rammen om en hyggelig mindre gårdsplads belagt med grus og belægningssten. Ved indkørselen kører du om bag huset, hvilket gør at gårdspladsen er beliggende afskærmet fra vejen.

I gårdspladsen finder du/I en dejlig større overdækket terrasse fra 2015, hvor der er rig mulighed for at nyde morgen - og middagssolen. Terrassen byder på fuldkommen privatliv i fredelige omgivelser og med direkte udsigt til haven.
Den overdækkede terrasse kan ligeledes benyttes som carport i vinterhalvåret. Derudover findes der en carport på 34 m², et skur med plads til opbevaring samt et værksted på 25 m², hvor fyret er placeret. Selvom villaen er beliggende centralt i Drantum får man stadig følelsen af landligt idyl.

BOLIGENS INDRETNING
Boligens 323 m² fordeler sig på hele to rummelige etager samt en mindre kælder på 27 m². Indgangen til boligen er igennem en charmerende klinkebelagt hall med opgang til førstesalen. Fra hall'en kan man tilgå et lyst køkken-alrum med et pænt velholdt køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der tilgang til boligens hyggelige stue og spisestue som giver god plads til gæster. Endvidere er der et værelse, et bryggers og gæstetoilet.

Førstesalen byder på to store værelser med indbyggede skabe, et gæsteværelse, et stort badeværelse med spabad og et repoes, hvor der er mulighed for forskellige udfoldelser.

MULIGHEDER FOR LIBERAL ERHVERV
Foruden boligen på 323m² er der yderligere en afdeling godkendt til erhverv på 75 m² med egen indgang fra vejen, hvor man træder direkte ind i en hyggelig opholdsstue/venteværelse. Herudover er et stort disponibel rum med lager/baglokale, 2 gode rum/værelser samt en fordelingsgang. Erhvervsarealet giver ideelle muligheder for liberal erhverv, et hobbyrum til den pladskrævende hobby eller med mulighed for gildesal eller etablering af endnu en lejlighed og gøre villaen til et to-familiehus med mulighed for at 2 generationer kan bo sammen.

DEJLIG OG RUMMELIG HAVE
Ejendommen er beliggende på en dejlig stor grund på i alt 2.602 m². Haven er belagt med græs og indhegnet af en hæk i god højde, så man her kan være ugeneret fra vejen. Der er masser af plads til leg og boldspil for hele familien. Der er tilhørende en række større træskure langs haven til opbevaring af brænde, haveredskaber, græsslåmaskine mv.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fastbrændselsfyr / stoker med træpiller.
Boligen er fælleskloakeret.

SE DEN NU
Alt i alt en villa med mange muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser!
Kunne denne rummelige villa have interesse for dig? Så bestil en uforpligtende fremvisning på +45 60 39 52 40, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.