Enghavevej 44, 7361 Ejstrupholm

Landejendom med muligheder

I rolige og naturskønne omgivelser mellem Ejstrupholm og Gludsted, er denne ejendom beliggende. Her ligger ejendommen privat og ugeneret, tilbagetrukket fra vejen, men stadig med bekvemmelig afstand til by og naboer.

På jordarealet, som er ca. 8.800 m² - knap 1 HA, er der gode muligheder for et dejligt liv på landet. Omgivelserne giver muligheder for mange ting, hvad enten man ønsker en stor urtehave, mindre dyrehold, eller hvis familiens medlemmer har en pladskrævende hobby, med f.eks. motocrossmaskiner, agility eller lign.


Ejendommens nuværende stuehus har et boligareal på 138 m² og danner måske rammen for dit næste renoveringsprojekt? Eller måske mulighed for at bo billigt i nogle år inden drømmen om et nyt stuehus kan realiseres.

Haven og arealerne udendørs og rundt om stuehuset er flot anlagte med græsplæne, flotte gamle træer og stenbede med stauder. Her er anlagt en stor sydvendt fliseterrasse på havesiden af huset, og der er bekvem flisebelægning hele vejen rundt om huset.

Ejendommens tilhørende udbygninger består af tre længer, hvor enkelte er anvendelige og andre sanerings modne. Her er der er rig mulighed for den pladskrævende hobby, dyrehold, mulighed for lave festlokale eller opbevaring af forskellig art. Endelig er der to mindre udhuse, oplagt til læskur, hønsehold eller lign.

Beliggenheden på Enghavevej er centralt mellem Ejstrupholm og Gludsted. I Gludsted, en mindre landsby, med et godt sammenhold, og her er der bl.a. friskole og børnehave. Mens der i Ejstrupholm er alle de nødvendige butikker, specialbutikker og indkøbsmuligheder.
Dertil selvfølgelig også skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Masser af tilbud der kan dække alle hverdagens behov. Her er gode offentlige busforbindelser, og kort afstand til det midtjyske motorvejsnet, hvor områdets større byer Ikast, Brande, Billund, Herning kan nås på under 30 min.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.