Tranevej 23, 7330 Brande

RUMMELIG ETPLANSVILLA MED EN FUNKTIONEL PLANLØSNING

FUNKTIONEL VILLA
Er du på udkig efter en regulær og yderst fornuftig bolig beliggende på en attraktiv og børnevenlig villavej i Brande - med god plads til børnefamilien, eller den kommende? Så synes vi, at du skal se med her, for det kan netop blive dit næste hjem!

Vi har fået æren af, at kunne udbyde den flotte gulstensvilla med hyggelige dannebrogsvinduer fra 1973, til salg!
Villaen rummer hele 4 værelser, 2 badeværelser samt mulighed for at etablere et køkken-alrum, i åben forbindelse med boligens rummelige stue og spisestue.

Boligens kendetegn er funktionalitet, veludnyttede kvadratmeter og luftige rammer.

Villaen udgør hele 169 m² i ét plan, tilhørende en god garage på 32 m².
Som de nye ejere af Tranevej 23, vil man komme i besiddelse af en velholdt bolig - hvor muligheden for at sætte sit eget præg også er gældende.

GOD PLANLØSNING
Boligen rummer mange gode løsninger med rummelige og lyse rum, samt separate afdelinger - så man her kan afskærme hverdagens travle hverdag i køkken- og stueafdelingen fra roen og privatlivet.

Der er mulighed for indgang til boligen via to døre. Den praktiske dør er igennem boligen bryggers, med gode skabsløsninger og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Fra bryggerset går man direkte ind i boligens lyse køkken-alrum hvor hverdagens gøremål, med mad, lektier og gode familiære stunder kan klares ved spisebordet.
Fra køkkenet kan man tilgå boligen rummelige spisestue, som i sammenhæng med stuen emner af ro og beriges af lyset af de store vinduer.

Igennem boligens anden hoveddør træder man ind i fin entré, med adgang til et gæstebadeværelse med brus, i originalt stand. Fra entreen kan man også kan tilgå boligens køkken og stue.
Går man den anden vej bevæger man sig ned ad fordelergangen hvor man finder 3 gode og anvendelige værelser, hvor af de to er slået sammen til et stort.. For enden af gangen ligger boligens soveværelse med indbyggede skabe, og indgang til boligens rummelige badeværelse med brus.

UDEMILJØET
Grunden rummer hele 914 m². Med indkørsel til boligen bliver man mødt af en bred flisebelagt indkørsel som prydes af boligens flotte forhave.
Baghaven gør sig særligt bemærket med de mange nydelige træer, buske og velholdte bede - for ikke mindst at nævne den indtagende terrasse, belagt med fliser i et flot mønster. Den sydvendte del af terrassen er overdækket, og den anden side vender stik mod vest.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme.
Boligen er fælleskloakeret.

SE DEN NU
Lyder boligen interessant for dig - med en funktionel planløsning, og samtidig med mulighed for at sætte sit eget præg? Så bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag, og så finder vi en dag der passer dig.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.