Blichersvej 51, 7330 Brande

PÆN RØDSTENSVILLA BELIGGENDE PÅ STILLE LUKKET BØRNEVENLIG VEJ TÆT PÅ SKOLE OG BØRNEHAVE.

Her får man en virkelig fin solid og velholdt mindre rødstensvilla med et boligareal på 102 m² med god planløsning, beliggende i børnevenligt kvarter, lukket vej med få min. gang til børnehave samt god skolevej/stisystem til Dalgasskolen. Endv. kort afstand til Brande midtby.

Denne villa er indenfor de senere år løbende istandsat og moderniseret og fremtræder velholdt, bl.a. med et nyere eternittag samt nyere vinduer og pæn facade i røde teglsten. Fremtræder indvendig med hvidmalede lofter og laminatgulve i værelserne. Dejlig stort lyst badeværelse.

Indretning:

- Entré
- Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, indb. skabe
- Depotrum
- Køkken med klinkegulv og åben forbindelse med stuen
- Dejlig stue med parketgulv
- Værelse
- Soveværelse
- Pænt lyst badeværelse med bruseniche

Dejlig overdækket indgangsparti ved bagdøren som samtidig er en skøn overdækket terrasse. Og i haven er anlagt yderligere en terrasse, så der vil være sol på en af terrasserne det meste af dagen.

Nem forhave med granitskærver med smukke kampesten og fin enkel beplantning og ligeledes dejlig nem og lukket baghave, hvor man kan opholde sig helt ugenert.

Endvidere tilhørende fin carport.

En super fin villa til førstegangskøberne, enlig eller par med maks. et barn, eller det ældre ægtepar hvor børnene er flyttet hjemmefra og man gerne vil have et velholdt nem mindre hus som fremstår indflytningsklar.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Ring til John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.