Engtoften 25, 7330 Brande

NYERE FLOT VILLA FRA 2007 PÅ 164 M2 + INTEGRERET CARPORT. BØRNEVENLIGT KVARTTER.

Her kan du få en nyere villa opført i 2007 med et boligareal på 164 m2 og med tilhørende integreret carport og udhus på i alt 38 m2, beliggende i eftertragtet kvarter, børnevenlig lukket vej i kort gåafstand til naturskønne arealer ved bl.a. Brande Å, og med fantastisk udsigt fra køkken/alrummet udover naturskønt areal.. Endvidere kort afstand til indkøbsmulighed i ALDI . Ca. 1 km. til Brande midtby, skole, børnehave, hal og øvrige faciliteter i midtbyen.

Huset har en god indretning og planløsning, og og gode store værelser, gulvvarme overalt minus viktualierummet. Pæne rosé facadesten og matglaseret tegltag, træ/alu vinduer mv.. Lyst klinkekegulv i gangen, køkken/alrummet og badeværelserne. Parketgulve i værelserne. Fremtræder pæn og lys overalt, indrettet med:

- Baggang/teknikrum og separat vaskerum
- Stort køkken/alrum med lyst inventar loft i kip (troldtekt)
- Stue
- 3 store værelser
- Soveværelse med walk-in closet
- Badeværelse med badekar og bruseniche
- Entré
- Gæstebadeværelse m/bruseniche

Af andre ting kan nævnes: Ovenlysvindue i gangen, glasvæv på alle vægge, i væg mellem stuen og køkken/alrummet er der indmuret brændeovn som har glaslåger til både stuen og køkken/alrummet. Lofter med spots. Centralstøvsuger. Kanaler med varmeflytning fra brændeovn til værelserne. Toiletter i bad er væghængte. Alarm med abonnement til Verisure er installeret, og som kan overtages efter nærmere aftale.

Nem have, dels lille nem forhave foran huset og stor nem baghave, overvejende udlagt i græsplæne, hvor køber efter eget valg kan etablere bed m.v.

Bestil en uforpligtende fremvisning, kontakt ejer Jakob på telefon 20772717, eller ejer Sabrina på tlf. 53537174, eller Brande Boligsalg på tlf. 31384988.