Gammelmarksvej 4, 7330 Brande

BILLIG FRITIDSEJENDOM PÅ I ALT 2,9 HA, I NATURSKØNNE LANDLIGE OMGIVELSER NÆR BLÅHØJ SKOLE OG HAL.

Fritidslandbrug med i alt ca. 2,9 ha jordtilliggende, heraf knap 2,4 ha med egen sø beliggende ved ejendommens bygninger, og ca. 0,6 ha separat beliggende mose-lod, i fugleflugtslinje ca. 2,8 km væk, og som bare henligger "brak". Moseloddet ligger nær Øgelund.

Ejendommen består af et ældre stuehus på 116 m2 + 11 m2 ældre havestue samt en disponibel bygning med loft i kip og som er sammenbygget med stuehuset på ca. 28 m2 (ikke på BBR), som er anvendelig til mange formål, herunder gildesal m.v., men dog trænger til istandsættelse. Nogen renovering af stuehuset må tillige påregnes, da det fremtræder ældre, men absolut beboelig med pæn stue med nyere brændeovn og udgang til havestuen sam pænt køkken, flere nyere mahogni-vinduer fra 2002 mv.

Bemærk stuehuset opvarmes med fjernvarme, hvilket er usædvanligt for en landbrugsejendom. Derfor billig i varme. (aktuel aconto til fjernvarme kr. 10.520,- og sidste års forbrug var kun kr. 7.337,00) Hertil kommer træ til brændeovnen.

Udover boligen er der en tidligere stald- og maskinhus (nu udhus). på ca. 180 m2. Her findes bl.a. 2 hestebokse, med mulighed for flere. El-port i gavlen. Åbning midt i udhuset med plads til bilen.

Boligen er indrettet med:

- Baggang
- Lyst pænt køkken
- Gang
- Lyst badeværelse m/niche
- Værelse
- kontor /kammer
- Soveværelse med ekstra hjørne, hvor nemt kan indretteset Walk-inn closet.
- teknikrum.

Grunden ved bygningerne består dels af fin regulær mark med sø samt dels beplantning med bl.a. små grantræer ved boligen, og dels haveanlæg med dam med karper samt indkørsel m.v.

Et mindre areal langs indkørslen er udlejet til ADA-kæledyrskrematorium, som har 2 frysecontainere stående på arealet. (+ en ældre defekt container) Herfor betaler de en årlig leje på kr. 44.000. Således en god lejeindtægt her. Lejemålet kan opsiges af både lejer og udlejer med hhv. 3 og 6 måneders varsel. Lejer har tillige rådighed over en mindre del af udhuset med port, da de har en truck stående her, men anvender ellers ikke udhuset. Så ønsker man som køber at fortsætte lejeaftalen er der formentlig gode muligheder for det, da lejeforholdet hidtil har bestået i 15 år, men jo også kan opsiges hvis man vil af med lejeren.

Ejendommen er som nævnt tilsluttet fjernvarme og har egen boring med drikkevandsforsyning med fin drikkevandskvalitet. Kloak/afløb er septictank med sivedræn.

Her er således mulighed for at erhverve en billig ejendom for den der kan lidt selv, og i naturskønne landlige omgivelser med kun ca. 1 km fra Blåhøj skole og Blåhøj hallen og med stisystem der fører dertil.

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.