Fuglevænget 5, 7330 Brande

Yderst velholdt etplansvilla, beliggende på Fuglevænget i Brande

Vi kan nu udbyde denne pæne og yderst velholdte gulstensvilla til salg.
Villaen er beliggende på Fuglevænget 5 i Brande - en stille og børnevenlig villavej, nærliggende Brande midtby, skole samt daginstitutioner.

OM BOLIGEN
Boligen er opført i 1969, og rummer 153 m² bolig fordelt på ét plan. Hertil er boligen beliggende på en 701 m² stor grund, hvor tilhørende befinder sig en carport på 15 m², samt et udhus på 6 m².
Etplansvillaen byder på mange spændende muligheder for dig, som den kommende nye ejer - hvor funktionaliteten i boligen kommer dig til gode.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen, træder du ind i bryggerset. Her er godt med opbevaringsplads, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Herfra bevæger man sig ind i boligen pæne HTH køkken, med plads til spiseplads.

Fra køkkenet er der indgang til boligens rummelige spisestue, hvor du b.la. kan tilgå endnu en entré samt boligens rummelige og lyse badeværelse med brus og gulvvarme.
Stuen befinder sig mellem køkkenet og spisestuen. Her træder du ind på et smukt egetræs stavparketgulv, som kombineres med det flotte lysindfald fra de store vinduer langs stuens ene væg. Stuen er rummelig og byder på en varm atmosfære, ved hjælp af en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der ligeledes udgang til boligens terrasse.

I den modsatte ende af boligen kan du fra en fordelergang tilgå 2 gode og anvendelige værelser, samt et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe langs den ene væg.

Udenfor venter en dejlig og rummelig overdækket terrasse vendt mod syd, i kombination med den smukke og velholdte have - prydet med flere forskellige bede, hvor du ligeledes finder private hyggekroge.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme.
Boligen er fælleskloakeret.

SE DEN NU
En velholdt bolig, med mange muligheder - kan nu danne ramme om dit og din families nye hjem!
Skal vi være behjælpelige? Så bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag.
Kontakt os på 60 39 52 40, eller bestil en fremvisning via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.