Åkrogen 19, 7330 Brande

Etplansvilla med muligheder! Her er virkelig mulighed for selv at modernisere og indrette efter eget ønske og behov. Se her:

Denne vinkelvilla passer perfekt til såvel børnefamilien som det modne par, der ønsker en central beliggenhed tæt på både byen og grønne områder. Villaen er beliggende i attraktivt og børnevenligt kvarter i kort gåafstand til det skønne Lystanlægget Ørbæklund samt naturskønne sti systemer. Gå afstand til skole samt byen med gode indkøbsmuligheder, idrætshal, mv.

Villaen fremtræder overvejende i original, men absolut velholdt stand, dog med fornyelser, herunder dejlig lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme renoveret ca. år 2000, ligesom der i 2007 er isat 4 nye vinduer i stuen samt lagt nyere parketgulve i entré/hall,en samt spisestuen. Skorstenen er ligeledes renoveret siden opførelsen. Taget er sort IBF-cementstenstag ligeledes skiftet ca. år 2000. Loftet er efterisoleret mv.

Indretning:

- Dejlig lys entré/hall med stort glasparti mod stuen og pænt parketgulv.
- Stor vinkelstue med pejs med brændeovnsindsats
- Køkken med god spiseplads
- Spisestue med udg. til haven (tidligere 2 værelser) Pænt parketgulv.
- Soveværelse med indb. skabe
- Værelse
- Bryggers med flot originalt terazzo-gulv samt bordarrangement og indbyggede skabe
- Gæstetoilet med flot originalt terazzo-gulv og "retro" fliser
- Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme

Den lyse entré/hall har glasparti med flot natur- og dyremotiv præget i glasset. Derfra indgang til hhv. stuen og køkkenet.

Sammenbygget med boligen er der dejlig lukket overdækket terrasse med udvendig muret pejs. Terrassen kan også anvendes som "havestue", ( registreret som overdækning i BBR)..

Villaen opvarmes med fjernvarme. Loftet er efterisoleret i forbindelse med huset har fået nyt tag.

Dejlig have, dels forhave med bed med pæn beplantning, græsplæne mv., og dels baghaven med den lukkede overdækkede terrasse og i forlængelse af denne yderligere en sydvendt terrasse samt i øvrigt pæn beplantning med pæne bed, træer og buske mv.

Delvis muret carport og i forlængelse af denne dejligt stort værksted/udhus som har lille "kold kælder" indbygget. Villaen er separatkloakeret.

Sælges nu af dødsbo til en rigtig fornuftig pris, hvor der er god plads til at køber kan modernisere og indrette efter eget ønske og behov. Indretningen giver mulighed for at køkkenet eventuelt kan åbnes op til stuen og der er også nem mulighed for at indrette ekstra værelser, enten i den store stue eller det der nu er spisestue som tidligere har været 2 værelser.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Ring til John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.