Bjerglide 22, 7330 Brande

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED. SOLID RØDSTENSVILLA PÅ STOR GRUND NED TIL BRANDE Å - Se her:

Vil du bo særdeles centralt med attraktiv beliggenhed med have der grænser ned til Brande Å, så er der en villa med fantastiske muligheder her. Kun få min. gang fra Kvickly, og byens faciliteter i midtbyen finder du her en præsentabel villa med et samlet boligareal på 217 m2, heraf er de 67 m2 beboelse i kælderen. Derudover er der yderligere 83 m2 kælder som rummer dels garage og dels øvrig kælder.

Denne villa giver således mulighed for at man eventuelt kan udleje boligdelen i kælderen og derved få en lejeindtægt og således lave "egen husleje", da der her er både tekøkken, vaskerum og eget badeværelse stue og værelse, samt med egen indgang, men jo også mulighed for man selv kan benytte hele ejendommen selv, hvis det er ønsket. Boligdelen i kælderen er også særdeles oplagt som "Ungdomsafdeling" med egen indgang.

Udbydes nu til salg til en favorabel pris, hvor der er plads værdiforøgende forbedringer, og til at modernisere og ændre rumindretning efter eget ønske og behov. Her er virkelig mulighed for at skabe en lækker villa med en attraktiv beliggenhed.

Der er løbende foretaget lettere modernisering. Taget er skiftet for ca. 10 år siden, hvor der samtidig er opsat nye tagrender. Der er naturgasinstallation (BAXI naturgasfyr). Flere vinduer er løbende udskiftet.
Tag på udestuen er nyere PVC-termo m.v.

Oprindelig boligdel fra 1958, er i stueplan indrettet med:
- Entré
- Køkken åben til spisestue med udgang til "udestue" (Nem at åbne op til stuen i forbindelse med modernisering)
- Stor stue med udgang til overdækket svalegang
- Værelse
- Soveværelse med indb. skabe
- Badeværelse med badekar og gulvvarme (Flotte lyserøde "retro" fliser på væggen)

Yderligere tilbygning fra 1970 i stueplan, indrettet med:
- Stor entré/hall
- Endnu en stor stue med udgang til den overdækkede svalegang

Kælder boligdel, indrettet med:
- Stue
- Værelse
- Badeværelse med bruseniche

Øvrig kælder, indrettet med:
- Trapperum og viktualierum
- Grovkøkken/vaskerum
- Indgang
- værksted/hobbyrum
- 2 gode disponible rum
- Stor garage

"Udestuen" i tilknytning til den oprindelige bolig fra 1958 har oprindelig været del af svalegangen, men senere lukket med pæne vindues-elementer og fungerer således nu som "udestue", dog ikke registreret i BBR. Der er dør fra "udestuen" til den øvrige svalegang, ligesom der er udgang til "udestuen" fra spisestuen.

Fra "udestuen" og svalegangen er der en fantastisk udsigt ud over den store have, som dels har mange flotte planter, rhodondendron, træer og buske samt afsnit ved åen med køkkenhave m.v. Nederst i have findes ældre haveskur/redskabsrum som ikke er registreret i BBR. Dejlig forhave med nedkørsel til garagen. Her findes også et flot stort Abe-træ. (Abernes skræk)

Så leder du efter den helt rigtige beliggenhed, og godt selv vil sætte dit præg på indretningen og moderniseringen er her virkelig en spændende villa med muligheder.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.