Ikastvej 81, St. Nørlund, 7361 Ejstrupholm

FLOT EJENDOM MED SUPER LÆKKERT VÆRKSTED OG 1,3 HA GRUND MELLEM EJESTRUPHOLM OG IKAST.

Her får du en flot velholdt ejendom i fredelige landlige omgivelser mellem Ejstrupholm og Isenvad/Ikast med godt 1,3 ha jordtilliggende.

Ejendommen ligger helt ugeneret i god afstand fra trafikeret vej og med kun ca. 100 m til Nørlund Plantage, så her er virkelig mulighed for at nyde, krondyr, rådyr, harer og fasaner samt høre fuglefløjt i fred og ro, tilpas langt væk fra støj og larm. Der er ca. 300 m til Ikastvej hvor skolebussen kører til Ejstrupholm, Isenvad og Ikast. Grunden er også stor nok til at man må gå på jagt på egen grund.

Ejendommen er løbende istandsat indenfor de senere år, og boligen fremstår med pæn facade i røde teglsten og med nyere sorte IBF-cementtagsten, ligesom udbygningerne fremstår flotte hvide ydermure behandlet med Skalcem 100, samt med nyere eternittag fra 2017. Der er etableret ny trixtank i 2016. Vinduer i boligen er overvejende nyere 3-lags PVC-termo, nyere tagrender og stern i hardiplank.

Udbygninger består dels af tidligere ladebygning med god plads og dels af et super lækkert værksted med støbt isoleret gulv med gulvvarme, troldtektloft samt nyere fjernbetjent aluport. Der er også etableret kaloriefere-varme i værkstedet.

Ejendommen opvarmes med en Passat fastbrændselsfyr + der findes supplerende oliefyr (Sidstnævnte ikke reg. i BBR) Oliefyret anvendes meget lidt af nuværende ejer. (Kun back-up hvis væk i længere tid).

Boligen er indrettet i stueplan med:

- Nyrenoveret baggang med bord m/vask
- Pænt lyst køkken med spiseplads
- Dejlig stue med udsigt over haven og med fyrretræsgulv
- Soveværelse med troldtekt-loft og skabsvæg med skydelåger
- Entré/forgang med trappe til 1. sal.
- Badeværelse med bruseniche og plads vil vaskemaskine og tørretumbler

1. sal indrettet med:

- Stort multirum/stue med 4 store velux-ovenlysvinduer (Kan let opdeles i flere værelser)
- Gavlværelse
- Tekøkken med komfur og emhætte (Kan også let ændres til værelse)
- Toilet med Velux ovenlysvindue.

Den godt 1,3 ha store grund udgør dels dejlig ugenert have og dels areal der let kan anvendes til dyrehold. Der er et lille hønsehus i afstand fra boligen.

Og ikke mindst er der en skøn grusbelagt gårdsplads, og allerede når du drejer fra markvejen og ind på grunden ad den grusbelagte indkørsel, ser man at her er tale om en absolut flot og velholdt ejendom, hvor rigtig meget er lavet inden for de sidste 5 - 6 år og senest i 2019.

Kom og oplev det selv. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.