Hindskovvej 9, Thyregod, 7323 Give

NEDSAT KR. 50.000,00. BO BILLIGERE I DENNE FINE VILLA, END DET SOM DET KOSTER AT BO TIL LEJE - Se her:

Her får du en meget velholdt pæn villa på 103 m², beliggende på stille vej i Thyregod hvor der kun er ca. 10-12 min. gang til Thyregod Station, Thyregod skole, børnehave, idrætshal og svømmecenter m.v., og så er naturen næsten lige i baghaven, da husets have grænser op til stisystem der fører bl.a. til naturskønt skovområde kun ca. 100 meter væk, hvor der er særdeles gode muligheder for løbe- og gåture i skoven.

Boligen fremtræder lys og indbydende og med en del fornyelser over de senere år, bl.a.:

Boligen:
- Nyt BAXI naturgasfyr installeret i 2007 - Nyt tag/undertag og nye zinktagrender samt efterisoleret i 2011 (15 års garanti på taget fra 2011) - 4 nye vinduer samt bagdør udskiftet i 2012 - Nyt loft med dampspærre i bad i 2011. Nyt giploft med filt og med dampspærre i stuen i 2018 - Nyt vindue i soveværelse og baggang i 2015 - Udvendig malet facade og alt træbeklædning i 2012 - Lagt nyt gulv samt monteret nyt toilet i gæstetoilettet i 2013, hvor der samtidig blev etableret rottespærre.
Stue, værelse og køkken nymales indvendig inden overtagelsen, alt ammen med indvendig vægge i hvid.

Anneks/udhus hvor 2 vægge og gulv er isoleret i 2011 - Installeret vand og varme i 2011 - oplagt nyt tag og isoleret loft i 2018. Endvidere separat uisoleret rum særdeles egnet til viktualierum. Anneks/udhus er anvendelig til mange formål, herunder hobbys og overnattende gæster mv.

Udvendig:
- Ny flisebelægning 2012 - nyt stakit i 2013.

Boligen er indrettet med:
- Entré
- Pænt lyst gæstetoilet med klinkegulv
- Vinkelstue
- Køkken med lyst malet inventar (Meget nemt at åbne til stuen som "Køkken/alrum".)
- 1 værelse/kontor
- Soveværelse i tilknytning til....
- Lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme, samt med adg. til Walk-in closet
- Baggang/vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt med udg. til terrasse og haven .

Der er nyere lyse pæne lyse laminatgulve i flere rum, klinkegulve i badeværelserne. God tørt kælderrum til opbevaring under køkkengulvet.

I forlængelse af boligen, endvidere en god carport, samt separat bag denne et dejlig fritliggende anneks/udhus som nævnt ovenfor. Her er indlagt vand/afløb og varme og således anvendelig til mange formål, og anvendes p.t. bl.a. til atelier. Her er også en dejlig terrasse i tilknytning til annekset/udhuset. Yderligere en terrasse ved huset så du næsten altid kan finde sol og/eller læ.

Nem forhave og flisebelagt indkørsel med plads til ekstra bil udover parkeringen i carporten. Og utrolig dejlig ugenert baghave med mange flotte planter og mindre træer og som kan nydes fra begge terrasserne. Haven er dejlig lukket og grænser mod syd op til stisystem hvor der er meget kort afstand til skoven. haven findes også en lille bålplads.

En absolut fin bolig til en rigtig god pris og med god beliggenhed. Passer perfekt til bl.a. førstegangskøbere, eller parret hvor børnene er flyttet hjemmefra. Kom og oplev det selv. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.