Skovlunden 7, Thyregod, 7323 Give

HER ER BELIGGENHEDEN HELT I TOP - SKØN GRUND HVOR HAVEN GRÆNSER OP TIL NATURSKØNT SKOVOMRÅDE. TÆT PÅ BYEN, HALLEN, SVØMMECENTER OG SKOLEN M.V. BEMÆRK: NU MED HELT NYT TAG OG TAGRENDER PÅ OPR. BOLIG FRA 1976

Pæn gulstensvilla opført i 1976 og tilbygget i 2003, beliggende i eftertragtet kvarter, Skovlunden i Thyregod, hvor der er flere skovområder med skønne stier som omgiver kvarteret, så man er tæt på naturen og alligevel med kort afstand til Thyregod skole, idrætshal, børnehave og indkøb i midtbyen.

Tilbygningen fra 2003 rummer en særdeles dejlig stue med indvendig vandskurede vægge og loft i kip, og har udgang til sydvendt terrasse, hvor også findes en lille dam.

Den oprindelige bolig fremstår overvejende original, dog med nyere indvendige hvide fyldningsdøre. Alle vinduer og døre er udskiftet i 2003 til pvc-termo samtidig med tilbygningen.

Tag på garagen er fornyet for ca. 5 år siden. Der er installeret alarmanlæg (tilknyttet Jysk Vagt), som eventuelt kan overtages.

Villaen har tidligere haft naturgasinstallation, men ejeren har nu fastbrændselsfyr som er placeret i isoleret udhus bag garagen. Derudover er der en rigtig godt placeret luft/luft varmepumpe i den oprindelige stue, som nu kunne være en god spisestue. Da der således er naturgas-stik ført ind til husets udhus, er det således meget nemt at ændre til naturgas igen, såfremt dette måtte være ønsket.

Boligen er indrettet med:

- Entré
- Baggang med klinkegulv med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken i åben forbindelse med den oprindelige stue
- Oprindelig stue med udg. til haven (nu anvendelig til dejlig spisestue)
- Ny tilbygning fra 2003 som rummer flot ny stue med loft i kip og udg. til sydvendt terrasse
- Den nye stue er i åben forbindelse med den oprindelige stue.
- 2 værelser
- Bad med bruseniche og gulvvarme (moderniseret 2003),
- Soveværelse med skabsvæg og med direkte adg. til badeværelset.

Endvidere muret garage med el-betjent nyere port og nyere tag. I garagen er der en stor akkumuleringstank til fastbrændselsfyret.

Huset er efterisoleret, så der nu er ca. 300 m/m isolering på loftet.

Bagerst i haven forefindes nogle ældre skure som ikke er registreret i BBR, og med fordel kan fjernes.

Der er her rigtig gode og nemme muligheder for i forbindelse med en køkken-renovering, at åbne op mellem køkkenet og den oprindelige stue, så der kan blive et lækkert køkken/alrum.
Udbydes derfor til salg til en favorabel pris, hvor der er plads til værdiforøgende moderniseringer, herunder evt. nyt køkken og og eventuel ændring til naturgas. Men bestemt også en villa man kan flytte ind i og bo i som den er nu, og så vente med modernisering til senere såfremt man måtte ønske dette.

Dejlig ugenert have som grænser op til skoven til 2 sider. I gavlen forefindes et lille drivhus, og i haven en lille dam, samt flot beplantning, bl.a. stor rhodondendron med flotte røde blomster. Endvidere flere frugttræer.

Kom og se mulighederne. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.