Stationsvej 17, 7330 Brande

HER FÅR DU VIRKELIG MEGET TIL EN ABSOLUT FAVORABEL PRIS - OG SÅ LIGGER DENNE VILLA SÆRDELES CENTRALT MED KORT AFSTAND TIL BYENS FACILITETER.

HER FÅR DU VIRKELIG MEGET TIL EN ABSOLUT FAVORABEL PRIS - OG SÅ LIGGER DENNE VILLA SÆRDELES CENTRALT MED KORT AFSTAND TIL BYENS FACILITETER.

Velholdt by-villa på 164 m2, fordelt med 109 m2 i stueplan samt 55 m2 udnyttet tagetage.

Denne villa har fået ny facade i røde teglsten i 1986 og er tilbygget i 1991 og er i øvrigt løbende moderniseret og vedligeholdt. Bl.a. er isat 2 nye vinduer i facaden for ca. 2 år siden. Der er indlagt fjernvarme i 2011. 1. salen har elvarme og i øvrigt renoveret 1990. Der er gulvvarme i det meste af stueplanet.

Indretning stueplan:

- Entré
- Baggang med klinkegulv m/gulvvarme
- Lyst bad med bruseniche
- Dejligt køkken/alrum med klinkegulv m/gulvvarme og med trappe til 1. sal
- Lys opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkken/alrummet
- Soveværelse med skabsvæg

1. sal er indrettet med:

- Stor tv-stue åben til flot glaskarnap
- 1 stort værelse

Her er indretningen så det er meget nemt at indrette et ekstra værelse eller måske endda 2.

I forlængelse af huset mod haven er der et rigtig godt isoleret udhus/værksted, hvorfra du kan gå direkte ind fra haven og igen videre ind til husets baggang. Endvidere carport/overdækning og garage. Carport/overdækning er dog ikke registeret i BBR.

Haven består dels af nem forhave mod Stationsvej med let beplantning, dels af skøn ugenert baghave med bl.a. stor køkkenhave, græsplæne, drivhus med vinranker mv., og her findes også brønd til havevanding, så du ikke behøver bruge byvand til det. Skøn morgenterrasse med flotte vinranker som giver virkelig mange druer (se foto´s) samt lille terrasse (med mulighed for udvidelse) foran huset hvor eftermiddagssolen kan nydes.

Kan du selv skifte 2-3 punkterede termovinduer, så får du her en rigtig fornuftig villa med god plads, til en absolut favorabel pris.

Bestil en uforpligtende fremvisning og bliv overbevist inden det er for sent !.

Påtegning 15.10.2019: Nu nedsat til kr. 900.000,00 ET VIRKELIG GODT KØB NU !

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.