Fasterholtvej 37, 7330 Brande

EN AF MIDTJYLLANDS FLOTTESTE NATUR- OG JAGT EJENDOMME MED CA. 6,68 HA GRUND NED TIL HOLTUM Å.

Med kun ca. 1 times kørsel fra Aarhus, og 30 min. til hhv. Vejle, Billund og Silkeborg, samt kun 20 min. til Herning, finder du denne flotte og helt unikke ejendom.

Allerede når du kører ned ad vejen med skoven til begge sider, hvor du møder en aflåst gitterport mellem 2 søjler, fornemmer man at her nok gemmer sig noget helt særligt. Og det er lige hvad der gør !

Enestående flot Lystejendom / villa opført i 2007, beliggende på en ca. 6,68 ha stor, overvejende skovbeplantet grund med stor parkhave som grænser helt ned til Holtum Å, og med fiskeret hertil.

Her er både ejendommen og naturen helt i top ! Der er etableret virkelig mange flotte anlæg og finesser i den park-lignende store have, hvor ikke mindre end 3 Husquarna robotplæneklippere klarer græsklipningen.

Uanset hvor du bevæger dig hen, er der smukt overalt. Om det er beplantningen og terrasserne omkring huset, eller den flotte skov, som hovedsageligt består af granskov og i mindre omfang fyrretræsskov, så er der bare kælet for detaljerne.

Her er smukke skulpturer i træ og granit, store flotte krukker, flere granitborde og -bænke, flot kuperet terræn og smuk beplantning overalt. Bl.a. helt nede ved åen, hvor du kan sidde på en bænk ved et granitbord og nyde en helt enestående smuk natur, og hvor åen slynger sig flot gennem landskabet. Knap 400 m af å-strækningen grænser op til denne ejendom, og der er således rig mulighed for fiskeri her. Ikast-Brande kommune har etableret lakse-stryg her, så det er et virkeligt lækkert og attraktivt fiskeområde. Eller du kan gå på jagt i skoven hvor der er et rigt dyreliv med bl.a. masser af fasaner og råvildt m.v. Kronvildt ses også indimellem. Meget af den flotte beplantning er afskærmet så dyrene ikke kan ødelægge beplantningen.

Ejendommen er noteret som en landbrugsejendom, og der er bopælspligt, som dog ikke behøves opfyldt af ejer selv.

Villaen, med et boligareal på 187 m², fremtræder indvendig med vandskurede hvidmalede teglstensmure og gipslofter, dog er karnappen beklædt med troldtekt. Der er gulvvarme overalt. Fra karnappen har man fantastisk flot udsigt via de store glaspartier, hvor en dobbeltdør åbner ud mod sydvendte terrasser.

Udvendig er villaen beklædt med douglasgran der er malet sort, og som står i en utrolig flot kontrast til de hvide søjler i hjørnerne, samt de hvide træ/alu vinduer og det røde cementstenstag.

Vi vil påstå, at du får svært ved at finde en ejendom i det midtjyske, som har lige så mange kvaliteter som denne. En rigtig naturperle som sjældent udbydes til salg.

Varmeinstallationen er ny Vølund luft/vand varmepumpe etableret i 2018. Der er et 5,7 kW solcelleanlæg på taget fra 2012. Så energi til opvarmning er utrolig lavt her. Bemærk: Energimærke er A2020.

Indretning boligen:

- Stor lækker entré/hall med højt til loftet og Velux-ovenlysvindue
- 2 store lækre værelser - den ene med nyetableret hems
- Stort lækkert badeværelse med spa og bruseniche samt spots-stjernehimmel
- Stort køkken/alrum som ender op i karnap med udgang til terrasse og med fantastisk udsigt over haven, samt udsigt til en del af skoven.
- Stue, ligeledes med dobbelt-dør ud til sydvendt terrasse
- Soveværelse med walk-in closet og adgang til flot badeværelse med bruseniche samt spots-stjernehimmel.

I køkkenet, som har rigtig mange elementer med hvide fronter, er der tillige adgang til et dejligt viktualierum.

I forlængelse af boligen er integreret et 61 m² stort lækkert isoleret værksted med fyrrum hvor den nye luft/vand varmepumpe befinder sig. Du kan gå direkte fra værkstedet og ind til boligen. Separat er der ligeledes ca. 60 m2 dobbelt-garage opført i samme stil som boligen, og bag denne yderligere ca. 63 m² stort overdækket lukket areal til maskiner m.v. Endvidere bag denne yderligere et "vognhus" med plads til traktor og maskiner m.v. Der medfølger ingen maskiner .

Og er det ikke nok, så er der etableret et netop færdiggjort ca. 19 m² flot orangeri i forlængelse af boligen, virkelig smuk udført med glastag og glassider hvor flotte natursten er indbygget i gulvet og den ene side.

Ligeledes er der på grunden i en "jordvold" støbt en lille men super hyggelig "Jagt-stue" som også kunne være anvendelig til vinkælder, da der er køligt her. Der er etableret strømudtag så man kan varme den op med en løs el- eller gasovn el. lignende, hvis man nu måtte vælge at slutte jagten af her.

Ejendommen forsynes med vand fra privat boring og der foreligger vandanalyse med fin drikkevandskvalitet. Kloakken er ligeledes eget godkendt afløb etableret i forbindelse med opførelsen af boligen i 2007.

Denne ejendom er virkelig en lækker perle der bare skal opleves, da der er så mange lækre detaljer, som vanskeligt retfærdigt lader sig beskrive fuldt ud her. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Er ovennævnte ejendom ikke nok, kan ca. 5 ha friskov med egen sø, som grænser op til denne ejendom, erhverves for kr. 695.000,00, så ejendommen således samlet når op på ca. 12,7 ha inklusiv friskovs-arealet.

Kontakt Brande Boligsalg, enten John på telefon 31 38 49 88, eller Charlotte på telefon 20 94 20 44. Vi glæder os til at vise dig/jer ejendommen.

Fantastisk pris for så utrolig smuk ejendom !

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.