Landlyst 12, 7330 Brande

I EFTERTRAGTET KVARTER PÅ LUKKET VILLAVEJ ER HER EN FIN MINDRE VILLA MED GOD BELIGGENHED NÆR STISYSTEM OG KORT AFSTAND TIL SKOLE, HAL, MIDTBY M.V.

Denne villa er opført i 1989 og fremstår med vandskuret malet facade, indvendig gennemmuret med vandskurede vægge sprosse-vinduer og tegltag og har tilhørende muret carport, ligeledes med tegltag.

Indretning:

- Entré
- Lyst badeværelse med bruseniche og med bl.a. vaskemaskine
- Soveværelse med skabsvæg
- Værelse med indb. skab
- Køkken med fyrretræselementer og åben til stue
- Stue med udg. til sydvendt terrasse via dobbeltdør
- Spisestue med bue til stuen (kan også anvendes som ekstra værelse)

I haven endvidere en fin 8-kantet pavillon. Der er klinkegulv i køkken/alrum/stue og hhv. tæppe og korkfliser i sovværelse og værelset. Et tæppe er fjernet i spisestuen så der skal ny gulvbelægning på her. Der er gulvvarme i rum med klinkegulve.

Dejlig tilhørende spændende have, dels pæn forhave og dels baghave inddelt i "rum", fin beplantning, områder med barkflis m.v.. Og så er der en tilhørende fin pavillon. Muret carport med tegltag og i forlængelse af denne et godt redskabsrum.

Det er et rigtig fint hus, som dog på nogle få områder lige trænger til en lille kærlig hånd, så kan du selv male og lave nogle små-reperationer, får du her et pænt hus til en rigtig god pris for denne hustype.

Der er indlagt fibernet i 2019. Komfur og vaskemaskine er fra december 2018.

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.