Dørslundvej 11, 7330 Brande

KAN DU SELV RENOVERE, SÅ ER HER ET VIRKELIG GODT TILBUD. Fornuftigt 1½ - plans rødstensvilla på 152 m2 + kælder

Med denne villa får man virkelig meget for pengene, da den er let at gå til for en renovering og modernisering, hvilket her vil kunne gøres for en overkommelig pris for den der kan lidt selv. Men boligen er bestemt også i en stand så man sagtens kan flytte ind og bo som den er nu, og så vente med modernisering til man måtte ønske dette.

Foruden boligen som er opført i 1946 og tilbygget i 1990, er der tilhørende god carport fra 1976 med stort udhus på i alt 46 m2, heraf en del lavet som en skøn læfyldt overdækket terrasse. Carport/udhus har tagdug/vinyl og ikke pap.

Stor grund på 1442 m2, dels indrettet med pæn for- og baghave ved boligen med bl.a. stor rhodondendron, pæne bed, træer og buske m.v. , dels stort areal udlagt i græsplæne, det hele omgivet af høj hæk.

Boligen er i stueplan indrettet med:

- Entré med adg. til gæstetoilet
- Dejligt stort åbent køkken/alrum (HTH-ask lud inventar fra 1990)
- Stor lys stue med tæppe
- 1 stort værelse
- Stort soveværelse med skabsvæg
- Stort bryggers med klinkegulv
- Badeværelse med stor nyere bruseniche
- Viktualie/disp. rum

I alrummet godt placeret støbejerns-brændeovn.

1. sal: Har stort repos + 2 værelser. Derudover mulighed for udvidelse, da del af tagetagen (1. sal) er uudnyttet.

Kælder: 2 gode anvendelige kælderrum. Her er naturgas-installation. (BAXI naturgasfyr). Sælgers varmeudgift seneste år kun kr. 8.600,- til naturgas + træ til brændeovnen.

Kort gåafstand til indkøb i FAKTA samt til Dalgasskolen. Og kun ca. 8-900 m til Brande midtby. Endvidere nær naturskønt skovområde i bydelen.

Der er indlagt fibernet fra ALTIBOX. Kloak/afløb skal forventeligt separatkloakeres inden udgangen af 2021. Forventet udgift ca.kr. 25.000,-

Her får du et meget billigt fornuftigt hus som er nem at gå til ,og til en rigtig fornuftig pris. Hvem kommer først til dette gode tilbud ?

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.