Bymarken 2B TH., 7330 Brande

DEJLIG LYS EJERLEJLIGHED - HALVDELEN AF DOBBELTHUS I GODT KVARTER, STILLE VEJ SYDLIGE BYDEL.

Ejerlejlighed med et samlet boligareal 98 m2 fordelt på stueplan og 1. sal, beliggende i ejendom bestående af 2 ejerlejligheder i sydlige bydel ca. 8-900 m fra Brande midtby, og med indkøbsmulighed i bydelen via ALDI supermarked. Der er kort gå afstand via Stampen til naturskønne arealer og sti der løber langs Brande Å og fører til bl.a. Brande midtby, skole, hal m.v..

Ejendommen hvori ejerlejligheden er beliggende, fremstår med vandskuret malet facade og cementtagsten.

Denne ejerlejlighed har brugsret til egen hyggelig ugenert have på ca. 150 m2 med bl.a. vestvendt terrasse og omgivet af højt stakit. Derudover er der fælles ind- og udkørsel, samt fællesarealer ved garage/udhus. Nærværende ejerlejlighed har desuden brugsret til ca. 13 m2 udhus/redskabsrum, ca. 16 m2 carport samt samt ca. 14 m2 opbevaringsrum i kælderen. Øvrige arealer tilhører den anden ejerlejlighed (brugsret) .

Indretning stueplan:

- Stor stue med laminatgulv, bue til køkkenet
- Køkken med lyse elementer
- Lyst bad m/niche og gulvvarme og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
- Entré med opg. til 1. sal.

1. sal indrettet med:

- trappe-repos
- 2 værelser
- Soveværelse med indb. skab

Alle vinduer er udskiftet til PVC-termo, heraf 5 stk. nye fra 2018, og således alle i god stand. Endvidere nyere velux ovenlysvinduer..

Her er således muligheden for en billig bolig med rigtig fornuftig varmeudgift og lille nem overskuelig have der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge tiden til andet end at passe have. Der er udarbejdet vedtægter der regulerer forholdet i ejerforeningen for de 2 ejerlejligheder i ejendommen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.