Engebækvej 42, 7330 Brande

LEDER DU EFTER EN HYGGELIG NEDLAGT LANDEJENDOM PÅ 1,5 HA, MED MULIGHEDER, TIL EN OVERKOMMELIG PRIS, SÅ ER EJENDOMMEN LIGE HER !

Kun ca. 7 km uden for Brande og med kun ca. 2 km. til Uhre Friskole, finder du denne 3-længede nedlagte fritidslandbrug med 1,5 ha jordtilligende.

Ejendommen består af stuehus på 126 m2 i stueplan + 2 værelser på 1. sal (sidstnævnte er ikke registreret i BBR)

Derudover er der en fin maskinhal fra 1985 på ca. 283 m2 samt tidligere stald- og ladebygning fra 1957 på i alt ca. 500 m2, et ældre maskinhus på ca. 100 m2, samt tidligere hønsehus på ca. 45 m2.
De i salgsopstillingen i øvrigt oplyste arealer er fra BBR ejermeddelelsen og afviger fra ovennævnte ca. arealer, da der er afvigelser i BBR. Over den tidligere staldbygning er desuden etableret et rum anvendelig til gildesal eller andre formål.

Boligen er ældre (Opf 1887), men absolut en rigtig hyggelig charmerende ejendom med mange anvendelsesmuligheder, dyrehold, eller god plads til hobby og fritidsaktiviteter, opbevaring af campingvogne m.v.
I boligen er der foretaget en del renovering og modernisering indenfor de senere år, bl.a. et flot lyst køkken med inventar fra DESIGNA fra ca. 2005, lyst bad med niche, moderniseret ca. 2000. Ligeledes er gulve i stueplanet efterisoleret med ca. 300 m/m lecanødder. Der er installeret nyere brændeovn i stue. Boligen er efterisoleret på loft og i indvendige vægge. Bemærk energimærke D. Flere VVS- og elinstallationer er udskiftet.

Boligen er indrettet med:

- Entré
- Baggang med opg. til 1. sal
- Pænt lyst køkken fra DESIGNA
- Stue med fyrgulv og brændeovn
- 2 værelser, heraf et stort 2-delt værelse/TV-stue
- Soveværelse med skabsvæg
- Pænt lyst bad med bruseniche

Der er gulvvarme i badeværelse, køkken og baggang.

Endvidere er der indrettet 2 værelser på 1. sal + der her er stort uudnyttet loftsrum. Værelser på 1. sal er ikke registreret i BBR. I boligen er indlagt fibernet fra ALTIBOX.

I fyrrummet, som er i forlængelse af boligen, er der oliefyr med nyere oliebrænder. Her er også indrettet vaskerum. I forlængelse af fyrrummet mod haven er der overdækket terrasse.

Grunden på 1,5 ha er dels en dejlig læfyldt skøn have omkranset af høje træer, og dels ca. 0,5 ha dyrkbart areal som p.t. er bortforpagtet til nabo, men kan blive fri til køber efter høst. (1/1-2020) . I haven findes brønd til havevanding.

Der er nogle ældre landbrugsmaskiner som kan indgå i handlen, herunder en ældre traktor.

Så vil du ud på landet og alligevel ikke langt fra byen samt mangler god plads, så er ejendommen lige her, og ikke mindst til en absolut overkommelig pris.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.