Den Gyldne Middelvej 9, 7330 Brande

NU UDBYDES EN AF BRANDES ALLER FLOTTESTE OG BEDST BELIGGENDE EJENDOMME TIL SALG. 15,75 HA GRUND. FANTASTISK UDSIGT - BYNÆR, MEN SAMTIDIG UGENERT BELIGGENHED PÅ TOPPEN AF "PEDERSBORG" MED UDSIGT IND OVER DET MESTE AF BRANDE BY.

NU UDBYDES EN AF BRANDES ALLER FLOTTESTE OG BEDST BELIGGENDE EJENDOMME TIL SALG. 15,15 HA GRUND. FANTASTISK UDSIGT - BYNÆR, MEN SAMTIDIG UGENERT BELIGGENHED PÅ TOPPEN AF "PEDERSBORG" MED UDSIGT IND OVER DET MESTE AF BRANDE BY.

Ejendommen består af en superflot arkitekttegnet villa i særklasse, bygget i funkisstil, med facade i dels røde teglsten og dels cedertræ og med et samlet boligareal på 207 m² fordelt på 2 plan + store flotte tagterrasser.

Herudover er der en absolut velholdt tidligere stald/lade på ca. 550 m² (619 m2 iflg. BBR), med 350 m² loftsrum, anvendelig til mange formål, f.eks. lager/værksted for virksomhed, eller god plads til hobby, gildesal og meget andet. Udbygningen rummer udover det store rum bl.a. også garage med fjernbetjent aluport, værksted samt fyrrum, med jordvarmepumpe og et toilet. Endvidere rummer udbygningen en kælder med flere disponible rum. Så alt i alt er her virkelig god plads.

Ikke mindst er haveanlæg og arealerne omkring boligen helt fantastisk flot anlagt på en måde som er umuligt at beskrive retfærdigt her, men skal opleves. Nævnes kan enestående smukke anlæg, granitsten, bede, stier, smuk beplantning, terrasser, gabionsvæg der indkredser en dejlig gårdhave og meget mere. Her er også en overdækket flot bygning som falder smukt ind i den naturskønne have.

Fra villaens smukke overetage er der udgang til 2 store tagterrasser, heraf den ene delvis overdækket og med udekøkken. Fra terrassen som vender mod byen er der en enestående udsigt ind over det meste af Brande by, samt ejendommens jorder ned mod byen, eller til den smukt anlagte sø som troner frem nederst på grunden i det i øvrigt flotte landskab. Her kan man nyde solen dagen lang på en af terrasserne.

Grundarealet er på i alt ca.15,15 ha, heraf knap 13 ha støtteberettiget. (årlig støtte p.t. ca. kr. 25.000 p.t. som dels er "grundbetaling" og dels "Grøn støtte") Støtte forudsætter at arealet klippes en gang årligt, eller afgræsses.

En del af grunden ligger inden for kommuneplanramme som Ikast-Brande kommune har udarbejdet for udvikling af Brande by, så der på sigt kan være mulighed for frasalg og udstykning af byggegrunde af en del af grunden som grænser op til Lars Nielsens Vej. Det er dog ingen garanti men bør på sigt være muligt i henhold til kommuneplanrammen.

En del af grunden som ligger på den ene side af Den Gyldne Middelvej modsat boligen, har tidligere været tilplantet med juletræer med juletræssalg derfra. Her er også en fin oplagsplads her.

Boligen opvarmes med jordvarme samt supplerende solpaneler og brændeovn. Der er også gulvvarme i et "værksted" i udbygningen.

Stueplan indrettet med:

- Entré - med adgang til separat bryggers-afsnit med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Spisestue og stue med en helt fantastisk udsigt - flot brændeovn her.
- Køkken med inventar fra TVIS-køkkenet og massiv bordplade m.v.
- Soveværelse med adg. til stor walk-in og med udg. til skøn terrasse
- Stort bad med bruseniche, spa og sauna, væghængt toilet i nær tilknytning til soveværelset
- Kontor/værelse
- Yderligere et badeværelse med bruseniche og granitstensvask.

Overetage indrettet med:

- Tv-stue (kan også anvendes til stort værelse (kan lukkes af med skydedøre)
- Flot repos med kik til nedre plan via et smukt gangareal der er åben til yderligere en "stue" med helt fantastisk udsigt over Brande by og det meste af grunden og søen via de store panoramavinduer.

Fra overetagen er der udgang til de 2 super lækre tagterrasser, hvoraf den ene som nævnt bl.a. er delvis overdækket og tillige har et ude-køkken.

Indvendig fremstår boligen med flotte virkelig store synlige bjælker i etageadskillelsen, flotte fyrplankegulve på øvre plan, + værelser og soveværelset i stueplan. klinkegulve i resten af stueplanet hvor der også er gulvvarme samt supplerende radiatorer derudover. Store panoramavinduer både i stueplanet og øvre plan.
Vinduer og døre er træ/alu. Flotte kvalitetsmaterialer er anvendt i byggeriet af denne villa.

En virkelig super lækker ejendom som sjældent udbydes til salg. Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.