Vejlevej 32, 7330 Brande

Flot rødstens byvilla i gåafstand fra centrum

I et veletableret og bynært kvarter, kun 5 min. gang fra torvet i Brande, er denne flotte og velholdte villa til salg.

En smuk rødstensvilla med masser af sjæl og charme. Villaens boligareal er på 142 kvm plus 72 m² kælder, og er overalt velholdt og flere steder moderniseret, med respekt for husets byggestil og charme.

Boligen består af 3 etager, hvor der er bibeholdt mange af de smukke originale materialevalg i kombination med en nyere indretning. Bl.a. har villaen flotte rustikke trægulve på både 1. sal og stueplan. I stueplan indeholder villaen, en entre med en smuk svungen trappe mellem de 3 etager. Et stort åbent køkken/alrum, med flot lyst inventar.

Herudover er der tre stuer, den ene kan med fordel inddrages til endnu et værelse, hvis man har behov for flere soverum. Fra nedsænket stue er der direkte udgang til husets store terrasse og have.

Kælderen er tør og med en god loftshøjde. Indretningen i kælderen er lys og indbydende med klinker på de fleste gulve. Her er 3 disponible rum, et badeværelse, en mindre entre, hvor trappen til stueplan er placeret, og et vaskerum. Der er desuden separat indgang udefra til kælderen. Bag villaen, men i forlængelse af boligen er der et mindre værksted, hvor man kan sysle med f.eks. mountainbiken, forspire til haven, eller en anden hobby, der måske sviner mere end man vil have inde i huset.

På 1. sal finder man yderligere 2 store værelser, det ene med skabsvæg. Her er badeværelse med bruser, og et repos, hvor der kan være et mindre arbejdshjørne ved siden af den flotte svungne trappe fra stueplan.

Foran huset, er forplads og indkørsel belagt med fliser og granitskærver. Her er plads til parkering af 1-2 biler frem mod en tilhørende garage og redskabsrum. Bag huset åbner haven sig, som en lukket og ugenert have. Verdenshjørnerne vender rigtigt, og man kan nyde mange solskinstimer herfra. Terrasseområdet i forlængelse af boligen, er stort med masser af plads til grill og hygge med venner eller familie.

Boligen opvarmes med fjernvarme, som er lagt ind i efteråret 2020.

Vejlevej har en ideel beliggenhed for dig der gerne vil bo i byen, med kort afstand til indkøb, byens torv, spisesteder og alle byens andre bekvemligheder. Brande har et bredt udvalg af aktiviteter indenfor sport, fitness og foreningstilbud til alle aldre og temperamenter.

Og blot få minutters gang fra boligen, kan man gå eller løbe i skønne naturområder med søer, naturstier og legeplads. Så hvad enten man er til sport, gåture med hunden eller en løbetur, er der masser af muligheder i området.

Pendler man fra byen til arbejde, ligger den Midtjyske motorvejs til/afkørsel umiddelbart udenfor byen, hvorfra Århus kan nås på ca. 40 min. og Herning og Vejle på henholdsvis
ca. 2o min og 30 min.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.