Vænget 23, 7330 Brande

GÅR DU MED DRØMMEN OM AT FÅ DIN EGEN FRISØR-SALON, KLINIK, ELLER HAR I BØRN SOM GERNE VIL HAVE EGEN TEENAGE-AFDELING, SÅ ER VILLAEN HER:

På en stille lukket børnevenlig villavej i Brandes østlige bydel, tæt på skole og børnehave, samt naturskønt område med søer, vandre- og løbe-stier, plantage m.v. , finder du denne velholdte villa som har et samlet boligareal på i alt 164 m2.

Dels den oprindelige bolig fra 1979, som er på 121 m2. Derudover er der i 2000/2001 tilbygget 43 m2 frisørsalon + ny carport.

Tilbygningen på 43 m2 har egen indgang, og her er virkelig mange andre anvendelsesmuligheder end frisørsalon. Tilbygningen er godkendt som bolig i BBR. Således i alt 164 m2 boligareal.

Her er således en oplagt og særdeles nem mulighed for igen at drive frisørsalon fra adressen. Eller man kan anvende den tidligere salon til mange andre former for liberal erhverv, ? - klinik, separat kontor, eller f.eks. som unge-afdeling for teenagere, der således kan få deres egen "afdeling". Her er indlagt vand, der er toilet med håndvask og det er nemt at etablere bruseniche samt et lille køkken her, så det kan blive til en komplet egen bolig-afsnit, lidt separat fra den øvrige beboelse.

Det er absolut også let at forbinde tilbygningen med den øvrige bolig, så det hele hænger sammen som en stor bolig på i alt 164 m2, da det overdækkede indgangsparti til den oprindelige bolig giver nem mulighed for at forbinde de 2 boliger.

Tilbygningen har en fin glas-karnap i facaden som giver et godt lysindfald og gennem karnappen er der samtidig indgang til denne del af boligen. Der er flotte olierede mahogni-trægulve samt lyse rustiklofter her. Tilbygningen opvarmes med luft/luft varmepumpe og elradiatorer, mens den øvrige bolig har naturgas-installation.

I forlængelse af tilbygningen fra 2001, er der tillige i 2001 opført en ny carport med integreret isoleret udhus. Derudover er der et overdækket redskabsskur.

Den oprindelige bolig fra 1979 fremtræder overvejende i oprindelig stil, særdeles velholdt, og er indrettet med:

- Bryggers med bord m/vask, lyse skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken med spiseplads, massiv hårdtræsbordplade mv.
- Vinkelstue. dejlig lys og med udg. til sydvendt overdækket terrasse
- Entré/gang
- Badeværelse med kar og bruseniche samt gulvvarme
- 2 gode værelser
- Soveværelse

Udover den sydvendte overdækkede terrasse, er der tillige en dejlig læfyldt terrasse med læhegn foran huset.

Haven er velplejet, læfyldt og med flot beplantning, højbede og flere høje træer. I haven findes havevandingsboring med ny pumpe fra 2018.

Den oprindelig bolig fra 1979 har indvendig hvide masive fyldningsdøre fra 1999, lyse rustiklofter overalt samt nyere cementstenstag fra ca. 1999/2000. Den overdækkede terrasse har i 2018 fået nyt PVC-termotag. Der er indlagt fællesantenne.

Foran boligen er der et større areal med belægningssten, og således god plads til mindst 2 biler her, udover parkering i carporten. Indkørsel ud til vendeplads.

Her får man således en rigtig fornuftig villa med tilhørende tilbygning fra 2001 med de mange anvendelsesmuligheder. (Anneks, bolig, fodpleje, massage, frisør, kontor, flere værelser........o.s.v.)

Bestil en uforpligtende fremvisning og se mulighederne.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.