Vestermarken 7, 7330 Brande

BRANDES FLOTTESTE STRÅTÆKTE IDYL MED 5.480 M² STOR GRUND DER SKRÅNER NED MOD BRANDE Å. Se her:

Allerede når du kører ind på gårdspladsen, fornemmer du at der her ligger noget særligt. På den 5.480 m² store grund der skråner ned mod Brande Å, finder du denne smukke stråtækte idylliske ejendom "Gl. Vestermark", der er opført i 1887.

Der kan være mulighed for, på visse betingelser, eventuelt at opnå tilladelse til at udstykke store særdeles attraktive byggegrunde ned mod Brande Å, fra denne ejendom, og hvor solen vil kunne komme helt rigtig ind på terrasserne, og så stadig bevare den gamle bolig hvis det er ønsket. Ring og forhør nærmere herom.

Villaen ligger i et absolut eftertragtet kvarter - Stille lukket vænge i nordvestlige bydel.

Boligen er som det fremgår ældre, men bestemt idyllisk og spændende på rigtig mange måder, og over tid er der foretaget forbedringer både ind- og udvendig, bl.a. er stråtaget fornyet ca. 2003. Der er installeret luft/luft varmepumpe i stuen som supplement til eksisterende oliefyr samt et godt fastbrændselsfyr. Oliefyret og fastbrændselsfyret er placeret i udhuset. Udhuset er tilbygget i 1984 iflg. BBR, og i samme stil som boligen, og rummer bl.a. et rigtig godt værksted/fyrrum, hvor der samtidig er kælder under en del af udhusarealet.

Boligen er indrettet med:

- Entré
- Baggang med indb. skabe
- Køkken med spiseplads
- Viktualierum
- Spisestue
- Opholdsstue med pejs og luft/luft varmepumpe, udg. til terrassen
- Soveværelse i tilknytning til nedennævnte badeværelse
- Badeværelse med kar m/brus og 2 håndvaske
- Værelse/kontor
- Gæstebadeværelse m/niche.

Af detaljer kan også nævnes: Flot sokkel i natursten, flot stråtækt "kvist" over den smukke indrammede facadedør. I køkkenet findes et oprindeligt støbejerns-komfur udover det almindelige komfur, flotte stuklofter og flotte fyrplankegulve i flere rum. Boligen har endvidere flotte gamle sprossevinduer, et flot stråtag og indvendig almuemalede låger på skabe og døre mv.

Stuen har udgang til dejlig vestvendt terrasse der er omgivet at flot hvidmalet gelænder. Fra terrassen fantastisk udsigt over den store smukke have der dels er omgivet at bøgehæk og dels beplantet med store træer, rhodondendron-buske og anden smuk beplantning. Haven slutter helt ned til Brande Å. I haven findes tillige en dejlig pavillon, drivhus m.v. Overdækket areal i forlængelse af boligen som er anvendelig som carport.

Stor gårdsplads/indkørsel foran huset, og hvor der også befinder sig en stor smuk bøg midt på den store gårdsplads.

Bestil en uforpligtende fremvisning, eller ring og forhør mere om muligheden for evt. at udstykke særdeles attraktive byggegrunde fra ejendommen og måske bevare den gamle bolig som en selvstændig bolig efter udstykning. Mulighederne er mange !

Kan overtages efter nærmere aftale.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.