Ørbækvej 143B, 7330 Brande

Et-plansvilla i godt villakvarter

På Ørbækvej i Brande, finder man denne pæne og velholdte ét-plansvilla, beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter. Herfra er der kort afstand til Børnehaven "Vibereden" og cykel afstand til Præstelundskolen. Derudover er der kort afstand til et naturskønt område, indkøb og Brande By.

Boligen er opført i 1976 og rummer 124 m², der er indrettet i en flot og indbydende stil med tidsikre materialevalg. Boligen har i 2005 gennemgået en større renovering med b.la. vinduer, køkken og bryggers.

Med indgang gennem husets ene bryggers, træder man ind i villaens rummelige køkken-alrum med plads til hele familien. Hyggelig stue med brændeovn og store vinduesfacader, hvor der herfra er direkte udgang til haven. Fordelingsgang, der giver adgang til soveværelse og 2 gode værelser, husets badeværelse samt et godt opbevaringsrum etableret i den tidligere entré.

Boligen ligger på en 703 m² stor grund, med dejlig nem forhave i form at granitskaver. Grunden rummer en stor have, belagt med græs og en fin flisebelagt terasse - så her er der masser plads til boldspil og leg. Boligen ligger fredeligt, med indhegnet hegn og hæk omkring hele haven.

Foruden boligen er der en tilhørende carport på 32 m², samt et godt redskabsrum til evt. værksted og opbevaring af havemøbler mv.

Brande by, har et stort udbud af indkøbsmuligheder, med dagligvarer, specialbutikker og spisesteder. Og pendler man på arbejde, ligger den Midtjyske motorvejs til/afkørsel umiddelbart udenfor byen, hvorfra Århus kan nås på ca. 40 min. og Herning og Vejle på henholdsvis ca. 2o min og 30 min.

Boligen er opvarmet med elvarme og brændeovn.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.