Hjøllundvej 29, Gludsted, 7361 Ejstrupholm

Naturskøn flot ejendom med i alt 6,3 ha jordtilliggende, med bl.a. stor sø, skov og marker, samt enestående smuk have,

Naturskøn flot ejendom med i alt 6,3 ha jordtilliggende, med bl.a. stor sø, skov og marker, samt enestående smuk have, beliggende helt ind til Gludsted by, så du her har både de landlige omgivelser og på samme tid er i byen med kort afstand til Gludsted friskole, børnehave, dagpleje, fritidsordning, Købmandsgården som også er posthus, sportsfaciliteter m.v.

Kort afstand til Midtjyske Motorvej der fører til Brande/Vejle og Herning/Silkeborg/Århus.

Gludsted har et særdeles velfungerede foreningsliv. Se meget mere om det på www.gludsted-net.dk Gludsted er placeret i det midtjyske smørhul og med Gludsted Plantage som nærmeste nabo. Gludsted Plantage er statsejet. Det er et meget naturskønt område med et rigt fugle- og dyreliv, der bestemt er et besøg værd. I skoven er afmærkede skovveje, som kan bruges til både gå og løbeture.

Denne ejendom har udover naturen, mange anvendelsesmuligheder, idet der er rigtig gode udbygninger, maskinhus, stald med hestebokse, spiltov m.v, og den skønne meget store have som let kan gøres mindre hvis ønsket er endnu mere folde til heste eller andre dyr, end nuværende marker giver mulighed for.

Boligen er i 1½ plan på ialt 140 m2 boligareal, og derudover er der en utrolig flot 45 m2 stor havestue med gulvvarme, loft i kip og store ovenlysvinduer, panoramaudsigt over haven, og også absolut anvendelig som flot gildesal. Havestuen binder bolig og udbygninger sammen, da der er direkte adgang til udbygningerne fra havestuen samt også til boligen. Udbygninger ved boligen består af 250 m2 dels staldbygning med 3 store hestebokse og 3 mindre med mulighed for udvidelse, dels garage med plads til 2 biler. En del af staldbygningen rummer endvidere fyrrum med godt næsten nyt træpillefyr installeret 2017, samt et godt vaskerum med varme i gulvet og et lille værksted. Desuden sammenbygget med stalden, et rigtig god maskinhus. Stald/garage er opført 1990. Af ejendommens ca. 6,3 ha er ca. 5,8 ha placeret her.
Arealer er fra BBR. Der kan være forhold i forhold til faktiske bygningsarealer.

Separat kun 50-100 m væk på modsatte side af Hjøllundvej er der et grundstykke på 2.348 m2 som har stor absolut anvendelig maskinhal på 236 m2. Her er også godt brændeskur sammenbygget med maskinhallen. Denne hal vil sælger - når ejendommen er solgt - gerne leje i op til 3 år så der kan komme en lejeindtægt herfra til køber. Bag maskinhuset et lille jordstykke som eventuelt kan indhegnes.

Endelig er der en lille separatbeliggende engparcel på 2828 m2 i afstand ca. 1,5 km fra bygningerne.

Alt i alt en rigtig spændende præsentabel ejendom med mange anvendelsesmuligheder og en enestående flot natur.

Boligen har følgende indretning i stueplan:

- Entré
- Baggang med trappeopgang til 1.sal
- Gæstetoilet
- Køkken med spiseplads
- Soveværelse med direkte adg. til....
- badeværelse med niche og gulvvarme
- 2 stuer, dels opholds- og spisestue.

Indretning 1. sal:

- Stort trapperepos (mulighed for kontor)
- Viktualierum/disp. rum.
- 1 værelse med indb. skab
- 1 værelse med indb. skab.
- Stort uudnyttet loftrum.

Fra stuen i stueplan er der udg. til overdækket terrasse. Køkken er delvis moderniseret 2005, bad i 1996, m.m. Tag stuehuset er overvejende fra 2008, dog sydende malet. Tag stald/udhus er fra 2002. I den parklignende meget store have findes næsten alt i flotte planter, træer, buske, frugtræer, urtehave og er en oplevelse i sig selv. Haven er som sagt stor og er ønsket en mindre have og mere plads til dyr, er muligheden der absolut. I haven findes endvidere boring til havevanding.

Så er er virkelig en ejendom som både er attraktiv for have- og naturfolket, men også giver rigtig gode muligheder for dyrehold, heste m.v.

Ejendommen er tilsluttet byvand og offentlig kloak, dog er regnvand separeret så den nedsives på egen grund. Opvarmes med nyt træpillefyr installeret i 2017.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.