Enkehøj 47, 7330 Brande

FLOT NYERE VILLA FRA 2007 MED ATTRAKTIV BELIGGENHED MED UDSIGT OVER ÅBNE MARKER I POPULÆRT KVARTER.

Når du har passeret broen der fører over et lille vandløb, helt henne for enden af Enkehøj, på det sidste lille stykke grusvej og omgivet af skøn natur og udsigt til åbne marker, finder du dette velbyggede GIVE-HUS som er i flot udførelse og gode stort set vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer.

Enkehøj har gode stisystemer hvor der via nærliggende sti langs Brande Å er kort afstand til bl.a. den nye Præstelundsskole når den står færdig, og iøvrigt fornuftig kort afstand til Brande hallen/Svømmecenter samt midtby/indkøb m.v.

Villaen er på 175 m2 og har stor integreret dobbeltcarport med isoleret stort redskabsrum. Har facade i flotte Rosé teglsten samt flotte matte sorte IBF-cementtagsten, murede gesimser og andre flotte detaljer. Vinduer er træ/alu. Flot stue med loft i kip. Alle opholdsrum har egeparketgulve. Isoleret med 275 m/m i gulv, 315 m/m i loft og 150 m/m i hulmur. Pænt lyst inventar i køkken, baggang og værelser, altsammen fra HTH. Indvendig hvide glatte døre. IHC-teknik i forb. med elinstallationen. Gulvvarme overalt. Tilsluttet naturgas. Billig i varme.

Virkelig gennemtænkt planløsning uden spildplads, indrettet med:

- Entré - åben til bryggersafd. med bord m/vask og plads til Vaskemaskine og Tørretumbler
- Stort køkken/alrum med hvidt inventar fra HTH, dør til terrassen.
- Fra alrummetåben til dejlig stor lys stue med loft i kip.
- Forældreafd. med soveværelse med direkte adg. til stor bad m/niche
- Et værelse i tilknytning til forældreafd.
- Børneafdeling med 3 gode værelser i tilknytning til yderligere et bad m/niche

I forlængelse af villaen integreret under husets tagkonstruktion stor dobbeltcarport med isoleret redskabsrum.

Dejlig nem forhave med nem og pæn beplantning samt arealer med granitskærver, og yderliger en skøn baghave som skråner ned mod et lille vandløb og hvor der er både morgenterrasse samt en dejlig eftermiddags- og aftensterrasse, sidstnævnte omkranset af en pæn afskærmning.

De ellers flotte egeparketgulve trænger til afslibning og så skal der males indvendig, men kan du selv gøre det, så har du her chancen for at få en flot velbygget villa, som vil komme til at fremtræde tæt på "som ny".

Bestil en uforpligtende fremvisning, før det er for sent. Kontakt John på telefon 31384988

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.