Vejlevej 130, 7323 Give

Vil du gerne bo i en flot velplejet ejendom i naturskønne landlige omgivelser, så er den lige her:

Vil du gerne bo i en flot velplejet ejendom i naturskønne landlige omgivelser, så er den lige her:

Særdeles velholdt 3-længet ejendom, hvor tilkørsel til ejendommen foregår via en flot "Allé" med smukke kirsebærtræer på begge sider af vejen. Til ejendommen hører en 3.457 m2 stor grund der er omgivet af lidt skov og grønne marker.

Bygningerne fremstår velplejede og i god stand og danner rammen om en fin gårdsplads belagt med grus og belægningssten, ligesom der er en flot anlagt tilhørende skøn stor have med bl.a. en stor blodbøg, havedam med anemoner, samt iøvrigt flot beplantning og flotte anlæg med vandsten, pergolaer og fine hyggekroge/terrasser samt meget andet. Her kunne også snildt gå en lille pony, hvis ønsket er mindre have. En anden del af grunden er tilplantet med frugtbuske og mindre træer. Ejendommen ligger helt ugenert for enden af vejen der fører ind til ejendommen, så her er dejlig fred og ro.

Ejendommen forsynes med drikkevand fra egen boring. Der er fin drikkevandskvallitet fra den ca. 24 m dybe boring. Ligeledes er der trixtank som afløb/kloak, godkendt i 2017. Mulighed for at få fibernet via ALTIBOX, eller via You-See.

Den ene længe, der sammenbygget med boligen, rummer et stort lækkert værksted samt fyrrum med et godt nyere ATMOS fastbrændselsfyr. Værkstedet kan også anvendes som lukket garage, eller gildesal m.m. Herfra kan man gå tørskoet direkte ind i boligen.

Den anden længe har 2 rigtig fine disponible rum anvendeligt til mange formål samt carport (garage), og i forlængelse af denne er der etableret et nyere udhus med flot udvendig beklædning i træ. I den anden ende af denne længe er der, i forlængelse af hinanden, 2 dejlige drivhuse med indlagt vand. Separat ligger der en fin pavillon midt i en lille hønsegård, og hvor pavillonen p.t. anvendes som hønsehus, men fint kan bruges til andre formål, f.eks. et rigtig godt legehus for børn m.m. Pavillonen er med isolerede vægge og gulv.

Boligen har for ca. 2år siden fået nye gavle i stort set vedligeholdelsesfrit hardiplank. Er efterisoleret, så der nu er ca. 200 m/m isolering på loftet. Indvendig fremtræder ejendommen og boligen ligeledes absolut velholdt, løbende moderniseret og istandsat, omend det er nogle år siden der senest er sket større modernisering. Så er ønsket en indvendig modernisering er muligheden her selvfølgelig, men også en ejendom, som man absolut kan bo i, som den er, da det hele bestemt fremtræder velholdt.

Indretning:

- Stor baggang med mange skabe, 2 vaske, plads til vaskemaskine og tørretumbler.
- Køkken moderniseret 1983 med låger i eg, åben via muret bue til dejligt alrum/spisestue
- Stor stue med indmuret pejs (Evt. mulighed for brændeovnsindsats her)
- Meget stort værelse i gavlen (kan opdeles i 2)
- Yderligere et værelse
- Soveværelse med skabsvæg
- Meget stort badeværelse med gulvvarme og hjørnebadekar m/bruser
- Entre m/klinkegulv

Fra ejendommen er der kun ca. 2 km til Givskud med skole, børnehave samt gode indkøbsmuligheder samt tillige kun ca. 2 km til tilkørsel til Midtjyske Motorvej der fører til hhv. Herning og Vejle m.v, samt næsten hele vejen til Billund.

Denne flotte ejendom fortjener at blive vist frem. Bestil en helt uforpligtende fremvisning.

Bemærk: Nedsat kr. 170.000,00. Nu en særdeles favorabel pris for denne flotte ejendom.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.