Mylius-Erichsensvej 7, 7330 Brande

Totalrenoveret 2008 + havestue og ny carport med redsk. rum, begge tilbygget i 2011.

Flot mindre villa beliggende på stille vej i østlige bydel med kort afstand til Dalgasskolen samt indkøb i FAKTA, og ligeledes kort afstand til byens store arbejdspladser SIEMENS og Bestseller.

Denne villa er totalmoderniseret og istandsat overalt i 2008, og fremtræder med flot facade vandskuret hvidmalet facade samt med sorte IBF-cementtagsten, ligesom alt blev moderniseret indvendig i 2008, vinduer og døre skiftet m.v. Siden er i 2011 tilbygget flot havestue samt ny carport med redskabsrum.

Villaen er iflg. BBR på 88 m2. Dertil er den tidligere garage ombygget til et rigtig godt værelse, så det der anvendes til beboelse reelt er noget større.

Villaen har god indretning og planløsning med minimal spildplads, indrettet med:

- Entré
- Dejligt køkken med hvide elementer
- Stue med brændeovn integreret i muren, udg. til nyere havestue
- Et stort 2-delt værelse (tidligere 2 mindre værelser)
- Yderligere 2 værelser, heraf et i den tidligere garage.
- Lyst bad med bruseniche
- Baggang med vaskemaskine og tørretumbler

Opvarmes med elvarme + brændeovn. Der er solcelleanlæg fra 2012 (gammel ordning), så der er et utroligt lavt forbrug (Eludgift 2017 ca. kr. 7.500,- som dækker både el til opvarmning og elforbrug i øvrigt.

Lyse laminatgulve i stue og værelserne. Dog vinylgulv i værelset i den tidligere garage. Spots i loft i flere rum m.v.

Invendig fremtræder boligen ligeledes med vandskurede hvide vægge og har skrå lofter i stort set alle rum (Saxespær) hvilket giver en flot rumvirkning.

Lille forhave med granitskærver og buske, nem at holde. Dejlig ugenert baghave som bl.a. har nyere brændeskur, drivhus og plænerobot mrk. Husquarna, samt bede med buske. frugttræer, frugtbuske samt urtehave. Der er boring til havevanding.

Fra udestuen er der udgang til overdækket terrasse. Bestil en uforpligtende fremvisning af denne dejlig bolig med plads til den lille børnefamilie eller parret der blot gerne vil have et mindre hus.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.