Blichersvej 17, 7330 Brande

Her er ikke langt til noget. Meget centralt beliggende bolig !

Her får du en dejlig lys villa (halvdel af dobbelthus), med et boligareal på 98 m2, beliggende særdeles centralt på stille børnevenlig vej i Brande midtby.

Villaen fremtræder velholdt og fremstår lys og indbydende stort set overalt.

Der er tilhørende ca. 16 m2 god garage, derudover er der i forlængelse af garagen et lækkert overdækket areal på ca. 12 m2, anvendelig som havestue m.m., tilknytning til en flot baghave hvor man har sin egen lille helt ugenerte og flotte "oase" bag huset. Endvidere 11 m2 udhus/værksted.

Indretning stueplan:

- Entré
- Stor baggang med mange indb. skabe samt bruseniche
- Værelse med mange indb. skabe (skabsvæg) og udg. til baghaven.
- Pænt lyst badeværelse med kar m/bruser
- Flot velholdt lyst køkken med hvide elementer
- Stor stue m/lyst tæppe og opg. til 1. sal

1. sal indrettet med:

- Trapperepos med ovenlysvindue (anvendelig som kontor/lille vær. )
- Stort lyst værelse med velux-ovenlys + indb. skabe
- 1 værelse med velux ovenlys

Her er således mulighed for at få en velholdt billig bolig med en god beliggenhed, og hvor der ikke skal bruges tid på at passe have, da den stort set er anlagt så den passer sig selv. Dels en pæn lille nem forhave med granitskærver og pæne planter, dels den utrolig dejlige fredfyldte og ugenerte "gårdhave" der er anlagt med flotte gange samt en cirkel i chaussé-sten, omkranset af areal med granitskærver og iøvrigt flot nem beplantning. Således en utrolig skøn ugenert "terrasse"/gårdhave hvor der tillige er adgang til et større overdækket areal der kan anvendes som en udestue m.v. Endvidere værksted/udhus og garage.

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Påtegning 24.11.2018: Nu nedsat kr. 300.000,- NY PRIS nu kr. 595.000,-

Mulighed for at få nyt tag, 3 nye Velux ovenlysvinduer + reperation af en overligger for kr. 149.500 inkl. moms iflg. indhentet tilbud fra tømrer, og som er de mest belastende fejl/mangler jævnfør tilstandsrapporten. Gør du/I det, får man en super fin bolig til en absolut favorabel slutpris inkl. reperation iflg. ovenfor for købesum kr. 595.000 + rep. kr. 149.500 = kr. 744.500,- (Oprindelig udbudspris excl. reparation var kr. 895.000 !).

-

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.