Bøgevænget 248, 7330 Brande

Vil du have en flot villa med god plads, så er den her !

Rummelig og meget velholdt løbende moderniseret børnefamilievilla på 175 m2 + 32 m2 muret garage samt 16 m2 udhus, beliggende på en dejlig grund, lukket særdeles børnevenlig vej med kort gåafstand og sikker skolevej til Dalgasskolen, børnehave m.v. samt stisystemer der fører til midtbyen, ligesom der er skov, vandløb og skøn natur i tæt afstand fra boligen.

Denne villa har et flot Vordingborg-køkken med hvide elementer og vitrineskabe m.v., moderniseret for ca. 5 år siden + yderligere siden med nyere hårde hvidevarer hvoraf flere er fra 2017. Her er gaskomfur tilsluttet naturgasnettet. Åbent til dejlig alrum der igen er i åben forbindelse med stuen som har en godt placeret brændeovn. Fra alrummet er der udgang til delvis overdækket sydvendt terrasse. Badeværelset i stueplan er moderniseret i 2016 og har bl.a. indbygget håndklædetørrer. Endvidere dejlig stor lys baggang med lyse indb. skabselementer samt plads til "integreret" vaskemaskine og tørretumbler. Indvendige døre er nyere hvide fyldningsdøre. Der er isat nyt Velux-ovenlysvindue i bad på 1. salen.

Opvarmes med naturgas - Meget lav varmeudgift til naturgas -årligt mellem kr. 6.500-7.500,- Hertil kommer træ til brændeovnen.

Indretning stueplan:

- Entré
- Stor baggang med flot praktisk gulv i "klinkelook" samt bordarr. med vask.
- Flot køkken/alrum med udg. til sydvendt delvist overdækket terrasse. Flot praktisk gulv i "klinkelook"
- Dejlig lys stue med lyst tæppe samt godt placeret brændeovn - åben til køkken/alrummet
- Flot lyst badeværelse med bruseniche med glasdør
- Værelse med lyst laminatgulv og indb. skab

Fra stuen opgang til 1. salen, indrettet med:

- Trapperepos/gang
- Stue med bøgeparket og udgang til næsten nyrenoveret svalegang
- 2 værelser, heraf en med indb. skab
- Soveværelse med bøgeparket samt indb. skabe
- Badeværelse med badekar (oprindelig stand - dog ny ovenlysvindue)

Til huset hører god muret garage med fjernbetjent port. Endvidere fritliggende udhus samt legehus i haven.

Haven fremtræder ligesom boligen særdeles velplejet, dels skøn forhave foran boligen og dejlig nem baghave med flot beplantning.

Her for du/I således en rummelig og indflytningsklar villa, beliggende i et eftertragtet børnevenligt kvarter. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.