Engtoften 34, 7330 Brande

SE LIGE DENNE SPÆNDENDE VILLA OG IKKE MINDST BELIGGENHEDEN.

Særdeles velholdt villa på 185 m2, heraf 38 m2 udnyttet tagetage, samt tilh. muret garage på 28 m2, beliggende i særdeles eftertragtet roligt kvarter på lukket børnevenlig vej med en fantastisk udsigt over et større engareal og kort afstand via gangsti til bl.a. Brande Å, som engarealet grænser ned til.

Her får du/I en villa med en spændende indretning, og detaljer der giver god mulighed for at skabe et moderne design, hvis man vælger en modernisering. Køkken fremstår overvejende i original men velholdt stand fra 1976, og det ene badeværelse er renoveret i 1992.

Villaen fremstår solid og velbygget med pæn facade i røde teglsten og har fået nyt flot sort IBF-cementstenstag og nye ovenlysvinduer i 2003 samt nye tagrender i 2012. Enkelte vinduer i stueplan er skiftet i 2007. Villaen opvarmes med naturgas, og der er BAXI-naturgaskedel fra 2008.

Indretning stueplan:

- Bryggers med bord m/vask, meget skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken med inventar fra 1976, åbent til alrummet
- Dejligt alrum med udg. til læfyldt gårdhave/terrasse
- Entré
- Hall med dels opgang til 1. sal og dels trin ned til stuen (Stuen er tilbygning fra 1976)
- Dejlig stue med muret pejs og en fantastisk udsigt til dels haven samt dels udover engen i forlængelse af haven
- Badeværelse gennemrenoveret i 1992 med bruseniche
- Et værelse med skabe
- Soveværelse med skabsvæg
- Disponibelt rum med bl.a. BAXI naturgasfyret fra 2008

1. sal indrettet med: (1. sal er tilbygning fra 1976)

- Repos/trapperum anvendeligt som kontor
- Stort gavlværelse med udgang til svalegang og fantastisk udsigt over haven og engen.
- Badeværelse med toilet, badekar med brus samt bordarr. med 2 håndvaske

Haven består af dels en dejlig forhave ud mod Engtoften hvor der er sti med belægningssten til fordøren samt indkørsel med belægningssten til hhv. bagdøren og den murede garage som har fjb. port. Dels en skøn stor baghave med flere høje træer, en lille dam og det hele omkranset af høj hæk, så man kan opholde sig ugenert her. Både for- og baghave er med flot beplantning, dels forhave med bede med mange bunddækkeplanter m.m., og dels den store baghave med flere høje træer, bede med bunddækkeplanter samt flotte rhododendron m.v. Haven grænser mod sydvest ned mod et større engareal, hvortil der er en fantastisk udsigt fra både hus og have. Dejlig sydvestvendt delvist overdækket terrasse, og dels læfyldt gårdhave/terrasse mellem boligen og garagen. I haven findes endvidere boring til havevanding.

Kort afstand til indkøb i ALDI, fitnescenter LOOP samt tankstation og kun ca. 1 km til Brande bymidte med alle byens faciliteter. Endvidere kun ca. 330 meter til sti der fra Engtoften fører til naturskønne arealer ved engen og søerne ved Feddet, eller langs åen til bymidten. Eller sid på den lille bænk forneden i haven og nyd den smukke udsigt og stille ro.

Her er således en absolut spændende villa, hvor man efter købers ønske og behov, enten kan bo i som den er, eller hvor prisen giver plads til den helt store modernisering, såfremt dette måtte være ønsket. Samtidig en rigtig god beliggenhed der sjældent udbydes til salg. Hvem kommer først til denne spændende villa ?

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.