Blåbærvej 14, 7330 Brande

RIGTIG FORNUFTIG VILLA MED HAVESTUE I GODT KVARTER. Se her:

Meget velholdt villa på 116 m2, beliggende på en dejlig grund i børnevenligt kvarter. Grunden grænser op til den gamle jernbanesti og er tæt på dejlig natur/skov. Kort afstand til indkøb i ALDI samt god skolevej til Dalgasskolen og børnehave m.v.

Til denne villa hører endvidere en dejlig havestue med PVC-termotag og enkeltglas, muret carport med isol. redskabsrum samt yderligere et udhus + et fint drivhus.

I haven er der anlagt en utrolig flot stor dam med filteranlæg, det hele omkranset af naturskifer og med flot beplantning omkring. I dammen findes store karper.

Villaen er efterisoleret på loftet, og næsten nymalet overalt udvendig. Begge vinduer i gavlen er nyere træ/alu. Gavlbeklædning mod syd er ligeledes fornyet.

Indretning:

- Entré
- Dejlig lys baggang med nyere hvidt inventar, bord m/vask og plads til vaskemaskine
- Pænt køkken m/spiseplads, inventar er ask-lud fra HTH fra 1998.
- Lys stue med udgang til dejlig havestue som igen har udg. til sydvestvendt terrasse.
- 2 værelser med indb. skabe
- Soveværelse med indb. skabe
- Oprindelig men velholdt badeværelse med kar og bruseniche

Opvarmes med naturgas - Gasfyret er kun ca. 8år. Billig i varme. Aktuel aconto betaling 4 rater á kr. 2.212,30 = årligt ca. kr. 8.850,00 for nuværende ejer.

Haven er særdeles velplejet og foruden dammen og drivhuset, tillige med flot beplantning, pæne bede og græsplæne, det hele omgivet af en høj hæk, så man kan opholde sig helt ugenert her. Der er dels dejlig sydvestvendt terrasse hvortil der er udgang fra havestuen, og dels en dejlig gårdhave/terrasse, hvorfra man kan nyde den smukke have, som i øvrigt grænser op til den gamle jernbanesti. Der er mulighed for havevanding fra boring. (deles med 2 naboer).

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.