Fasterholtvej 37B, Harrild, 7330 Brande

Enestående naturperle mellem Brande og Herning og tæt på Harrild Hede.

Her er muligheden for at erhverve et 11800 m2 stort og helt enestående smukt varieret og kuperet naturareal som grænser ned til Holtum Å med fiskeret og samtidig er beliggende helt ugenert midt i et skovområde nær Harrild hede.

På grunden ligger p.t. et ældre sommerhus/hedehus på 60 m2, hvorfra man kan nyde den storslåede udsigt og natur og samt betragte dyreriget lige uden for døren. Her er alt fra fasaner, egern, ræv, harer samt rådyr og i sjældnere tilfælde kronvildt, samt et rigt fugleliv. Sommerhuset har hems og dermed ca. 4 sovepladser. Ellers er det indrettet med stue, køkken, toilet, seperat brusebad samt 1 værelse og hems + et mindre disponibelt rum.

Smid snøren ud i Holtum Å og fang din egen fisk som kan tilberedes i sommerhuset, eller måske over dit eget bålsted på grunden ?.
HoltumÅ med udløb i Skjern Å, er et uberørt og utrolig slynget vandløb. Her er tale om et fluevand i topklasse, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark. Åen ligger i en rigtig flot ådal, der giver nogle meget unikke natur oplevelser.

Ikast-Brande kommune har udarbejdet "HoltumÅ restaureringsprojekt", hvorom henvises til dette link:
http://www.ikast-brande.dk/media/10944170/Restaureringsprojekt2016.pdf

Der etableres gydestryg til gavn for laksebestanden iåen i henhold til projektet.

Endvidere har du også mulighed for at gå på jagt på din egen grund, hvis det er det du har lyst til. Her er masser af råvildt.

Sommerhuset er gammelt og skal erhverves som det nu er, og kan overtages på vilkår som var det til nedrivning, men bestemt anvendelig både til overnatning eller ophold når man besøger dette helt enestående fristed, hvor man kan komme lidt væk fra hverdagens stress og nyde roen og de smukke omgivelser. Der kan evt. også bygges et nyt sommerhus på grunden, såfremt dette måtte være ønsket.

Efter nyere regler, må pensionister efter nærmere bestemmelser anvende et boligegnet sommerhus til helårsbeboelse, når man har ejet et sommerhus i kun 1 år. Så den mulighed kan være tilstede for pensionister, ved opførelse af et nyt sommerhus på grunden.

En naturperle der absolut sjældent udbydes til salg. Og er denne naturperle ikke nok, så kan der for den rette køber være mulighed for erhvervelse af yderligere ca. 5 ha. skov med lille sø, som grænser op til denne naturperle. Forhør nærmere såfremt dette måtte have interesse !

Bestil en uforpligtende fremvisning før det er for sent.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.