Skovbrynet 16, 7330 Brande

Se her: Særdeles billig andelsbolig i godt kvarter. Endv.tilhørende carport/udhus.

Andelsbolig 95 m2 samt carport med redskabsrum, beliggende i populært rækkehus-bebyggelse med i alt 16 andelsboliger tæt på børnehave, Dalgasskolen og dejligt natur med søer stier og have der grænser op til grønt område/fællesareal.

Værdien af andelsboligen udgør ifølge seneste regnskab kr. 628.068,- . Da der må påregnes udgifter til udskiftning af gulvtæpper, maling m.v. udbydes denne andelsbolig til en særdeles fordelagtig pris på kr. 450.000,00

Der er dejlig lukket velplejet have som grænser op til et flot fællesareal/grønt område. Haven er omkranset af hæk og stakit, så mindre børn trygt kan færdes her.

Indregning:

* Entré
* Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler
* Stue med udgang til dejlig terrasse og have.
* Køkken med lyst inventar og åben forb. med stuen.
* Stort soveværelse med indb. skabe
* 2 værelser
* Lyst badeværelse med bruseniche.

Månedlig boligydelse kun kr. 2.000,00 + ca. kr. 23,00 mdl. (kr. 275/år) til vedligeholdelse af grønt område/fællesareal.

Opvarmes med naturgas. Seneste års varmeudgift kun ca. kr. 7.800,00. Vinduer er udskiftet i 2004 og således i rigtig fin stand.

Det må påregnes at der skal males og pålægges nye gulvtæpper eller anden gulvbelægning i stuen og værelserne, men nem at gå til og en rigtig fin lille bolig i et område med godt sammenhold / nærmiljø.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.