Kratlundvej 15, 7330 Brande

BO BILLIGT I DEJLIGT HUS I LANDLIGE NATURSKØNNE OMGIVELSER - Se her:

Leder du efter et skønt hus i landlige omgivelser, så er det lige her.

I udkanten af Blåhøj by, og med få minutters kørsel fra Brande, ligger dette dejlig hus på en 1015 m2 stor grund omgivet af grønne marker samt mindre skovbeplantning på naboens grund. Endvidere er grunden omgivet af høj hæk samt granhegn, så der her er en tilhørende dejlig lukket have med mulighed for boldspil og leg så børn risikofrit kan opholde sig her, ligesom solen kan nydes på de anlagte terrasser. Kort afstand til Blåhøj skole og Blåhøj Hallen (ca. 3 km).

I gårdsiden mod vejen er der et stort overdækket indgangsparti som tillige er anvendlig som en hyggelig terrasse eller til når tøjet skal tørre udendørs.

Boligen er løbende moderniseret og fremtræder med bl.a. nyere flot sort tag fra 2006/07 i stål med teglprofil på hovedbygningen, pænt lyst nyere køkken med lyse elementer og gulvvarme her. Opvaskemaskine og ovn er fra hhv. 2017 og 2016. Køleskab fra Blomberg udskiftet 2007. Vinduer er næsten alle udskiftet i 2011. Brændeovn er ca. 3 år gammel. Olietanken er fra 2008. Badeværelset er ligeledes renoveret indenfor de senere år og har bl.a. stor bruseniche samt vaskehjørne med plads til vaskemaskine og tørretumbler i en søjle. Her er også gulvvarme. Gulv i gangen er ligeledes fornyet. Så alt i alt er rigtig meget lavet i nyere tid.

Indretning stueplan:

- Entré/gang
- 2 værelser
- Køkken åben til stuen, klinkegulv med gulvvarme
- Dejlig stor alrum og stue med nyere brændeovn, lyst laminatgulv her.
- Fyrrum/bryggers med oliefyr
- Pænt lyst badeværelse med stor bruseniche

Fra køkkenet er der opg. til 1. sal som har:

- Stort repos/trapperum - anvendeligt som legerum/multirum m.m.
- Soveværelse med laminatgulv

Endvidere er der integreret carport samt stort godt værksted/udhus med bl.a. loft i Troldtekt - begge integreret i hovedbygningens sidebygning med ensidig taghældning, hvor også en del af boligarealet befinder sig. Carport og værksted er ikke reg. i BBR, og derfor ikke vist i salgsopstillingen under bygningsarealer.

Så her får du virkelig rigtig meget fornuftig bolig til en absolut favorabel pris.

Påtegning oktober 2018: Yderligere nedsat kr. 100.000,00. Nu i alt nedsat kr. 200.000,- SÅLEDES NU FANTASTISK GODT KØB.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.