Vestergaardsvej 1, 6933 Kibæk

Flot moderniseret villa i godt lokalsamfund

Gå en online tur i boligen her:Påskønner du natur og masser af luft omkring dig? Så er Karstoft og denne villa, måske en oplagt ny bolig for dig? Her kommer du til at bo i et godt lokalsamfund, hvor der er fællesskabsfølelse og et godt sammenhold. Ved ankomst til huset fornemmer man straks husets charme fra byggestilen, de hvidpudsede facader, gesimser og tegltag.

Når du træder indenfor i villaen, får man den samme fornemmelse, alt er velholdt, boligen er lys og imødekommende. Beboelsen er på 137 kvm, og har de seneste år gennemgået en omfattende renovering. Lofter, vægge og inventar er holdt i hvide og lyse toner, der spiller flot sammen med de mørke gulve i huset. Indretningen består af en entré, et stort vinkel køkken/alrum, tv-stue med udgang til terrasse og haveanlæg, moderne badeværelse med bruser, soveværelse og værelse, baggang med trappe til 1.sal, og et bryggers. På 1. sal er der ét værelse på 12 kvm, som er godkendt til bolig, og mulighed for at indrette mindst ét værelse mere, i et uudnyttet loftrum, der ikke er registreret som bolig.

Villaen ligger i udkandten af landsbyen, på en 1738 kvm stor grund. Bag villaen, er der en stor privat parklignende have, med terrasseområder, flotte gamle træer og hyggelige rum. Langs grunden løber bækken og grunden er placeret op af engen mod Karstoft å. Fra have og hus, er der en skøn udsigt ud over både engen og åen.

Huset er hulmursisoleret og opvarmes med træpillefyr, og i forlængelse af boligen finder man fyrrum, værksted og garage. Her er der masser af plads til opbevaring eller hobbyaktiviteter, der ikke hører til i beboelsen.

Hvad enten man er jagtinteresseret, kan lide at cykle, gå eller løbe i naturen, er der her oplagte muligheder. Området omkring Karstoft har rig og varieret natur, og mulighed for masser af naturoplevelser og dyreliv tæt på. Kun få km fra Karstoft finder man bl.a. Skjern å, Classensborg plantage og Skarrildhus, som alle, er kendt for deres rige natur. I nabobyen Skarrild findes der skole, daginstitution, og indkøbsmuligheder. Tilkørsel til motorvejsnettet Herning/Vejle ligger blot 15 minutters kørsel fra boligen.

Karstoft borgerforening har derudover en petanque bane og er man medlem af foreningen er der fiskeret til åen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.