Rørbækvej 52F, Rønslunde, 7361 Ejstrupholm

Attraktiv sommerhusgrund nær Rørbæk Sø.

Du kan stadig nå at erhverve en af de sidste sommerhus-grunde i den første udstykning i særdeles attraktivt sommerhusområde få min. gang fra Rørbæk Sø - et utroligt naturskønt område i det midtjyske som sjældent findes lige.

Grunden er en kuperet naturgrund med lidt bevoksning og skråner ned mod vejen, så her har man virkelig mulighed for at placere sit sommerhus højt på grunden, så man får en fantastisk udsigt over sommerhusområdet.

Midt i den midtjyske natur, med kort afstand til Rørbæk Sø med bl.a. Put & Take fiskesø, kanosejlads m.v., og et i øvrigt helt enestående naturskønt område beriget med flere søer, skov og kuperet bakkelandskab som sjældent findes flottere i den danske natur, kan du stadig nå at erhverve en af de allersidste ledige grunde til en særdeles attraktiv pris.

Tilslutningsafgift til vand, kloak er inkluderet i prisen.

Nyd f.eks. udsigten fra Restaurant Rørbæk Sø og gå en tur derfra og ned til de tidligere Vester Mølle dambrug - nu Put & Take søer, og derfra videre ad stier langs Skjern Å kanalen til Ballesbækgård og retur gennem skoven, og oplev en enestående flot natur hvis lige ikke findes flottere i Danmark.

Ring for en fremvisning.

Prisen er inkl. 25% moms.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.