Hindskovvej 15, Thyregod, 7323 Give

BILLIGT HUS PÅ 1503 M2 STOR GRUND I THYREGOD - SE HER:

Regulær villa på 111 m2 + havestue på 21 m2, beliggende på 1.503 m2 stor grund på stille vej med kort afstand til børnehave, skole og idræts- og svømmehal. Der er gode togforbindelser Vejle/Herning fra Thyregod.

Denne villa har fået helt nyt sort eternittag, nye tagrender, ny underbeklædning samt ny stern i vedligeholdelsesfrit "Ivarplank" i februar 2017.

Kan du selv modernisere, og på sigt må påregnes at flere vinduer skal skiftes (2 er skiftet), så kan du her få en rigtig fornuftig villa på en stor grund hvor den bagerste del af grunden er bevokset med høje træer. Der er bestemt plads i den favorable udbudspris kr. 695.000,00, til her at foretage værdiforøgende forbedringer.

Indretning:

* Stor vinkelstue med udg. til havestuen
* Køkken med spiseplads
* Baggang med indb. skabe
* Badeværelse med lyst klinkegulv med gulvvarme
* Soveværelse med indb. skabe
* 2 værelser, heraf et med indb. skabe
* Entré

En regulær villa som man kan flytte ind i som den er, og bo rigtig billigt, eller sætte sit eget præg på en modernisering, så man kan få det som man selv ønsker det.

Opvarmes med et BOSCH naturgasfyr. Nuværende ejers varmeudgift ca. kr. 9.500 årligt.

Den store grund er beplantet med høje træer mod syd, ligesom der medfølger et nyere gyngestativ.

Der er indlagt fibernet via ALTIBOX.

Der er sidebygning "fyrrum" med naturgasfyret samt et disp. rum som ikke er anført på BBR-ejermeddelelsen, ligesom et gammelt garage/udhusanlæg i baghaven ej heller ses registreret i BBR.

Et regulært fornuftigt hus til en favorabel pris for førstegangskøber, eller andre der blot vil have et billigt hus til en rigtig fornuftig pris.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.