Skovbrynet 12, 7330 Brande

Se her: Billig andelsbolig i godt kvarter. Endv. havestue og carport/udhus.

Andelsbolig 95 m2 + 16 m2 havestue samt carport med redskabsrum, beliggende i populært rækkehus-bebyggelse med i alt 16 andelsboliger tæt på børnehave, Dalgasskolen og dejligt natur med søer stier og have der grænser op til grønt område/fællesareal.

Til andelsboligen er der enældre men stadig absolut anvendelig og pæn havestue hvor der dog må påregnes reperation efter begyndende råd i vinduespartier, men den følge med uden beregning, ligesom andelsboligens bogførte værdi iflg. seneste regnskab andrager kr. 628.068,- så der allerede der er givet et nedslag i prisen.

Der er dejlig lukket velplejet have som grænser op til et flot fællesareal/grønt område. Haven er omkranset af hæk og stakit, så mindre børn trygt kan færdes her.

Indregning:

* Entré
* Baggang med vaskemaskine og plads til tørretumbler
* Stue med udgang til havestuen og skydedør/åben til...
* Køkken/alrum
* Stort soveværelse med indb. skabe
* Værelse med indb. skabe
* Lyst badeværelse med bruseniche.

Månedlig boligydelse kun kr. 2.000,00 . Tidligere har været betalt kr. 23,- pr. måned til vedligeholdelse af fællesareal. Dette beløb betales ikke i 2018 iflg. oplysning fra foreningen.

Opvarmes med naturgas. Senesteårs varmeudgift kun kr. 7.485,-. Vinduer er nyere træ/alu.

Det må påregnes at der skal males og pålægges nye gulvtæpper eller anden gulvbelægning i stuen og værelserne, men nem at gå til og en rigtig fin lille bolig i et område med godt sammenhold / nærmiljø.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.