Skovbrynet 138, 7330 Brande

Her er kræset for detaljerne !

Her kan du få en helt usædvanlig lækker luksusvilla opført i kvalitetsmaterialer, og hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Boligarealet er på 199 m2. Endvidere stor integreret dobbeltgarage med 2 fjernbetjente porte.

Beliggende på en dejlig grund, lukket stikvej og med have der delvis vender ud mod grønt område i børnevenligt villakvarter med kun få min. gang til Brande Plantage samt naturskønne arealer med 2 små søer, stisystemer m.v. der fører til Dalgasskolen samt børnehave. Endvidere kort cykelafstand til byens store arbejdspladser Siemens og Bestseller.

Denne villa er meget unik både i materialevalg og indretning samt med så mange lækre detaljer der dårligt kan beskrives retfærdigt her, men bare skal opleves. Bl.a. kan fremhæves:

Store panoramavinduer med fantastisk lysindfald i glaskarnap der vender mod forhaven samt en 1. sal som har åbning til stueplan, hvilket giver en helt usædvanligt flot indretning, bl.a. med en lofthøjde på 5,3 m i alrummet samt hall,én. 1. salen byder ligeledes på store Velux ovenlys-vinduer fra gulv til loft i flere rum. Sorte indvendige døre fra Swedoor - Jutlandia. Flotte gulvklinker Italiano Milano Nature, dels flotte Ask plank hvid mat lak trægulve, gipsloft hhv. gips-akustikloft, Silgranit Blanco vask i køkken. Quooker vandhane med kogende vand og iøvrigt kvalitets hårde hvidevarer og armaturer overalt. HTH-køkken med LED-lys i sokkel, brusenicher i de 2 bad er med glasdøre, mosaik fliser samt glas-byggesten. Sort ståltrappe m/ Ask trappetrin til 1. sal, franske altaner, og meget mere som bare skal opleves.

Denne villa er samtidig opført i materialer der kræver minimal vedligeholdelse, bl.a. træ/alu vinduer og døre, flot tagkonstruktion med sorte mat glaserede tagsten, stern i zink og arkitekt-tagrender, vedligeholdelsesfri eternitbeklædning på karnap m.v. Der er installeret Nilan genvex ventilationsanlæg, centralstøvsuger samt alarm. Har IHC-elinstallation. Opvarmes med naturgas og er tilsluttet fibernet via Altibox + der er indlagt fællesantenne.

Fra den store dobbeltgarage kan du gå tørskoet direkte til boligen, ligesom der er stort isoleret integreret udhus/værksted med opgang til et lækker disponibelt rum over garagen som er anvendelig til mange formål, f.eks. gildesal, ungdomshybel og multirum m.v. Troldtekt-loft i garagen og udhus/værksted samt det disponible multirum over garagen. Endv. klinkegulv samt radiator til mulig opvarmning. 2 flotte fjernbetjente aluporte.

Indretning stueplan:

- Stor stue med åben forbindelse til køkken/alrummet
- Stort køkken/alrum med højt til loftet, HTH inventar i hvid.
- Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler, bord m/vask.
- Hall med klinkegulv, åben forbindelse til køk/alrummet.
- Værelse med indbygn. skabe
- Badeværelse med bruseniche i glas byggesten.

Der er trægulv i stuen og værelset. Klinkegulve i øvrige rum i stueplan. Gulvvarme overalt her.

1. salen er indrettet med:

- Flot stue/opholdsrum med udsigt over det grønne område samt til skoven m.v.
- 2 store værelser med store Velux ovenlys-vinduer fra gulv til loft.
- Stort soveværelse
- Bad med bruseniche

1. salen har trægulve i stuen, værelserne og soveværelset samt bad m/klinkegulv. Helt fantastisk udsigt fra rummene via de store vinduer og åbningen til alrummet.

Det hele er flot indrammet i en super flot anlagt have med flere terrasser, integreret legeområde, bålplads m.m. samt direkte adgang til det grønne område. I haven er der etableret Pop Up sprinklere til havevanding, ligesom der er haveboring. Ved indkørslen til denne smukke villa er der murede søjler, ligesom udvendig belægning er rammet flot ind m/granit chaussé og kantsten. Langs facaden er udvendig up-light belysning.

Så går du i byggetanker, er her et virkeligt flot og moderne superflot og velbygget alternativ, hvor du her får så mange lækre detaljer som er næsten ubetalelig, hvis du skal have et byggefirma til at bygge noget tilsvarende. Og så behøver du ikke tænke på at skulle anlægge have. Den er med her :-)

Bemærk: Nedsat kr. 205.000,00 - Et super godt køb for denne absolut fine villa.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.