Skovbjergengen 10, Arnborg, 7400 Herning

I Arnborg mellem Brande og Herning, finder du denne lækre villa. Super beliggehed.

Flot renoveret villa - Super beliggenhed på lukket børnevenlig villavej med en helt fantastisk udsigt til sø, skov og grønne marker hvor heste ofte kan ses i fuld galop på markerne.

Villaen er omfattende moderniseret og istandsat indenfor de senere år, og fremstår såvel indvendig som udvendig i flot stand, udvendig med vandskuret facade og sorte IBF-cementtagsten, samt vinduer der alle er løbende udskiftet, og indvendig bl.a. med et super flot moderniseret køkken med hvide elementer og mange skuffer, amerikaner køl/fryseskab og iøvrigt kvalitets hårdehvidevarer der matcher det flotte køkken. Envidere flotte lyse kvalitets-laminatgulve i køkken, stue og flere af værelserne, lyse dels glasvævsbeklædte vægge og rå vandsk. hvide vægge. Pænt gæstebadeværelse og badeværelse. Næsten ny stern på udhus/værksted m.m.m.

Indretning:

- Bryggers med bord m/vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Det flotte køkken, åben til....
- Dejlig stor stue med udgang til sydvestvendt terrasse med helt fantastisk udsigt
- 3værelser, heraf 2 med indb. skabe,
- Stort soveværelse med skabe
- gæstetoilet
- Badeværelse med bruseniche - gulvvarme

Dejlig have, dels nem forhave og skøn ugenert baghave omkrænset af hæk og med sydvestvendt terrasse hvor solen kan nydes det meste af dagen lang, ligesom der fra haven er en helt fantastisk udsigt over grønne marker, skov og en sø, hvor græssende heste ofte løber rundt på markerne. I haven findes endvidere en sandkasse og nedgravet trampolin til børnene. (Kan fjernes af sælger efter købers behov/ønske).

Endvidere tilhørende stort muret vandskuret udhus samt redskabsrum, der fremtår i god vedligeholdt stand ind- og udvendig.

Arnborg er en særdeles velfungerende landsby med Dagli-brugs, skole, børnehave, hal og idræts- og motionscenter m.v. Og så er der meget kort afstand til tilkørsel til Midtjyske Motorvej samt kun ca. 10 min. kørsel til hhv. Herning og Brande.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.