Horizonvej 9, Vrist, 7673 Harboøre

Dejligt sommerhus kun ca. 200 m fra børnevenlig badestrand ved Vestkysten - God lejeindtægt.

Flot og velholdt sommerhus, beliggende på 1300 m2 nem overvejende naturgrund kun ca. 200 m fra Vesterhavet i det naturskønne sommerhusområde Vrist ca. 2 km syd for Harboøre hvor der er rigtig fine indkøbsmuligheder via Bugsen og ALDI. BEMÆRK: MODERNISERET MAJ 2019 - SE TEKST.

Dette sommerhus opført i 1996 er på 92 m2 + 4 m2 integreret udhus og har en rigtig god planløsning, i alt 10 sovepladser fordelt på 4 gode soverum, heraf køjerum med 4 sovepl. Derudover er der hems.

Endvidere stort bad med spa, bruseniche, sauna og toilet, samt yderligere et toilet med wc og håndvask.

Sommerhuset fremtræder indvendig lyst og pænt med godt lysindfald via stor vinduespartier.

Løbende vedligeholdt og passet og har bl.a. flotte lyse ludbehandlede fyrgulve i opholdsrummene som er slebet af proff. gulvfirma i 2014, der er etableret ny østvendt terrasse i 2015, så nu både morgen- eftermiddags- og aftenterrasse. Endvidere er brændeovnen skiftet for ca. 5 år siden, ny tagbelægning i 2005 samt nyt TV, hhv. 2014 og 2015, ny sofa 2017, malet udvendig i 2015. Koblet på offentlig kloak i 2014.

Ydermere er i maj 2019, foretaget følgende forbedringer/modernisering:

Nyt køkken med tilhørende nye hvidevarer
Nye badeværelseselementer (skabe og håndvask skiftet samt nyt spejl.)
Ny for- og bagdør
Ny varmepumpe (luft/luft)
Nye gardiner i hele stuen
Nye skyggelister og alulister på alle vinduer
12 nye spisestole

Den store stue som er i åben forbindelse med køkkenet har dels spiseafdeling, dels opholdsstue med godt placeret nyere brændeovn.

Fra stuen er der udgang til terrasse til hvor solen kan nydes stort set hele dagen lang. Loft i kip i stue/køkken og skrå lofter i soverummene.

Vrist er et særdeles skønt sommerhusområde tæt på vestkysten og stranden ved Vrist er en børnevenlig sandstrand med blåt flag. Her er der mulighed for at nyde den uspolerede natur med "højt til loftet" med varieret natur med både hav, fjord og sø i nærområdet. Fra Vrist strand har i aldrig langt til spændende seværdigheder og hyggelige byer med shoppemuligheder og hyggelige gågader, bl.a. i det nærliggende Lemvig som har også har et hyggeligt havnemiljø.

Tilmeld udlejningsaftale gennem SJ Feriehusudlejning. Lejeindtægt i 2017 kr. 85.500,- . inkl. forbrug.

Nye regler 2018: Udlejer du gennem udlejningsbureau, er det først kr. 40.000,00 af lejeindtægten nu skattefri og kun 60% af resten beskattes.

Påtegning maj 2019: Allerede nu booket udlejning for kr. 54.554 + forbrug i 2019, så total udlejning vil også i 2019 blive rigtig fin, trods huset har været "ejer-reserveret" under istandsættelsen og moderniseringen anført ovenfor.

Således en rigtig god investering/opsparing.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.