Uhre Byvej 5, Uhre, 7330 Brande

Her er et virkelig godt tilbud - Se lige her:

Totalrenoveret overalt indvendig i 2017, og fremstår således indflytningsklar.

Kun du selv skifte en overligger og fjerne lidt ukrudt og andre småting udvendig, får du her en dejlig villa der indvendig er som ny, til en absolut favorabel pris.

Dejlig gulstensvilla på 109 m2 opført 1961 + 26 m2 god tør kælder, Garage/udhus sammenbygget med boligen på 39 m2, samt separatbeliggende stort udhus/carport på 62 m2 anvendelig til mange formål.

Denne villa er beliggende i den populære landsby Uhre kun ca. 700 m fra den populære Uhre Friskole, børnehave, og der er kun ca. 5 km til Brande by og kun ca. 10 min. kørsel fra/til Midtjyske Motorvej.

Villaen fremstår som ny indvendig, da den netop er totalrenoveret overalt indvendig i 2017. Fleste vinduer er løbende udskiftet og i fin stand.

Indretning:

- Stor baggang (Kun eén indgang) med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken/alrum med nyt inventar fra IKEA, og åben til stuen
- Stuen i åben forb. med køkken/alrummet
- Flot nyrenoveret badeværelse
- Soveværelse med Walk-in garderobe
- 2gode værelser

Endvidere er her en særdeles let mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen, hvis der er behov for et ekstra værelse.

Der er nyrenoverede lofter, vægge, gulve, døre, køkken og bad m.v. overalt indvendig, så her er alt renoveret. Der er etableret nyt gulvvarme overalt, dog minus bad som i forvejen havde gulvvarme, så denne villa har nu gulvvarme overalt.

Der er tilhørende garage med separat udhus hvorfra der er nedgang til 26 m2 kælder som er placeret under del af boligen. Oliefyret er placeret i kælderen og olietanken i garagen. Oliefyr er fra 2003 og olietank fra 2007. Flere rørinstallationer og elinstallationer er fornyet.

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.