Niels Kjeldsensvej 32, 7323 Give

Flot villa med super beliggenhed i gåafstand fra midtby og Give plantage.

Superflot velholdt Give-hus på 151 m2 bygget i U-form, beliggende på lukket vænge med indkørsel ud til vendeplads i eftertragtet kvarter med kort afstand både til Give midtby, men ikke mindst naturskønne arealer ved Give plantage.

Udover boligen er der muret garage fra 1978 og nyere carport fra 2007.

Denne villa fremstår med flot nyt sort IBF-cementtagstenstag (valmtag) fra 2015, hvor tidligere inddækkede tagrender samtidig er udskiftet til nye udvendige tagrender, ny eternitbeklædt stern og ny underbeklædning som har spots i udhæng i havesiden, hvor der er en utrolig skøn ugenert terrasse/solgård mellem bygningerne. Huset er samtidig efterisoleret på loftet.

Indretning:

- Entré
- Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken/alrum, delvis moderniseret med nyere låger m.v.
- 2store stuer, dels opr. pejsestue, dels opholdsstue
- Værelsesafd. med 2 værelser m/skab
- Lille gang med adg. til.......
- Gæstetoilet
- Soveværelse med skabsvæg og direkte adg. til.......
- Bad med bruseniche, bidet og gulvvarme

Huset fremtræder indvendig velholdt, overvejende i original stand, men let at gå til for yderligere modernisering. Lyse glasvævsbeklædte vægge i stue og køkken/alrum m.v.

Flere termoruder er løbende skiftet. Flotte indgangsdøre i eg med udskæringer. De 2 stuer giver nem mulighed for etablering af ekstra værelse hvis der er behov for det.

Indvendig rustiklofter overalt. En super flot og velbygget villa som med den nye tagløsning tager sig virkelig godt ud.

Tilhørende særdeles velplejet have, dels meget ugenert baghave med flot beplantning og det hele omkranset af høj hæk og dels fin forhave der troner med flotte rhododendron. En skøn læfyldt solvendt terrasse mellem bygningerne. God lysindfald gennem store vinduespartier fra alrummet mod haven.

Slutteligt er der muret garage samt yderligere en carport sammenbygget med garagen.

Tilsluttet fællesantenne/STOFA p.t. stor pakke. Men tilslutning er frivillig. Særdeles billig i varme. Fjernvarmeudgift 2016 kun kr. 6.598 og aktuel aconto betaling 2017 = kr. 7.476 (4 rater á kr. 1.869,00).

Her får man virkelig en pæn og velbygget villa med en super god beliggenhed. Bestil en helt uforpligtende fremvisning og se mulighederne.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.