Buelundvej 34, Blåhøj, 7330 Brande

Super tilbud i Blåhøj.

Her får du virkelig meget til en overkommelig pris - Se her: Pæn løbende moderniseret villa i 3 plan, med et boligareal på 97 m2, heraf 63 m2 stueplan og 34 m2 på 1. sal. Endvidere 63 m2 kælder + 78 m2 garage/udhuse. Beliggende i velfungerende landsby Blåhøj, mellem Brande og Sønder Omme med kun 10 min. kørsel til Midtjyske Motorvej. Sti der fører til Blåhøj Skole/Multihus og Blåhøj Hallen.

Denne villa har bl.a. fået køkken moderniseret i 1999 med inventar fra HTH, og har PVC-termovinduer overalt isat primært 1987/1990. Facaden fremstår flot pålimet tegl-skaller og har et godt teglprofil-ståltag.

Indrettet i stueplan med:

- Entre med opg. til 1. sal
- Gælstetoilet med håndvask og WC
- Køkken/alrum med pænt inventar i bøg og i åben forb. med stuen
- Stor stue med brændeovn og flotte lyse gulvklinker

Der er i 1999 installeret gulvvarme i det meste af stueplanet

1. sal indrettet med:

- Trapperepos
- Værelse
- Stort gavlsoveværelse med skabsvæg, parketgulv og udg. til stor lækker tagterrasse
- Badeværelse med bruser og pænt skabsmiljø i hvid

Kælderplanet indrettet med:

- Trapperum
- Vaskerum
- Yderlligere 3 rigtig gode disponible rum

Der er flotte epoxy-stengulve i kælderrummene, pæne lyse rum og en god tør absolut anvendelig kælder. Fra kælderen direkte udgang til stor meget stor garage og i forlængelse af denne endnu en stor garage/udhus. Tagterrassen har også en markise.

Til denne villa er der endvidere parkeringsmulighed i gården ved husets facade. ALTIBOX-internet er indlagt. (Frivillig)

Absolut et godt køb for både dem der vil bo der selv, men også en god investeringsejendom til udlejning. Villaen fremtræder i indflytningsklar stand.

Tilsluttet fjernvarme, årlig udgift gnst. seneste år ca. kr. 12.000,00. Blåhøj Energiselskab har god drift og har netop besluttet at nedsætte aconto varmeudgiften med gnst. ca. 25% for det nye varmeår. Nem lille grund på kun 261 m2, så her er det ikke pasning af have der tager tid. Dog lille jordstykke bag huset, men ellers er det meste bebygget.

En flot velholdt villa, løbende istandsat, moderniseret og vedligeholdt, og med tilhørende store garager/udhuse. Hvem kommer først til dette særdeles gode tilbud ?

Bemærk: Nedsat kr. 40.000,00. Her får du virkelig meget til en lav pris.

Påtegning oktober 2018: Ifølge artikel i Brande Bladet har Blåhøj Energiselskab nu Danmarks billigste fjernvarmepris, så et gennemsnits hus koster ca. kr. 5.500,- i opvarmning.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.