Skovlunden 56, Thyregod, 7323 Give

Spændende villa i Thyregod.

Se lige her: En spændende villa i flot arkitektonisk byggestil beliggende i attraktivt kvarter Skovlunden i Thyregod, kun få min. gang fra god skole, vuggestue, børnehave hal, svømmecenter m.v. samt kort afstand til togstation med rigtig gode forbindelser til Brande/Herning og Vejle/Fredericia. Endv. kun 5 min. kørsel til motorvejstilkørsel til Herning, Vejle, Horsens.

Denne villa ligger på en lukket vej med udkørsel til fælles P-areal/vendeplads med rigtig gode parkeringsforhold, samt nabo til grønt areal der passes af kommunen. Endvidere er der få min. gåafstand til mindre skov og dejlig natur med stisystemer i nærområdet.

Indenfor de senere år er der foretaget mange forbedringer, bl.a. kan nævnes: Nyt tagpap-tag fra 2014 og nye tagrender i 2012 samt næsten alle vinduer og døre er lavenergi træ/alu fra 2012, dog havestue vinduer skiftet i 2008. Bad er moderniseret 2015, ny cirkulationspumpe m.v. Udover boligen er der lækker 28 m2 stor udestue med brændeovn og nyere pænt "ask"-laminatgulv.

Huset fremstår endvidere nymalet overalt, har pænt lyst tæppe i stuen, indvendig skrå hvidmalede lofter med synlige bjælker i alle rum. Flot facade i dels vandskurede hvidmalede teglsten og dels sortmalet træbeklædning. En flot kontrast der gør at dette hus har en næsten tidløs design.

Indretning:

- Entré
- Baggang med klinkegulv med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken/alrum og åben til stuen
- Dejlig lys stue med udg. til stor havestue med brændeovn
- 2store børneværelser, heraf det ene med indb. skabe
- Stort soveværelse
- Flot moderniseret lyst bad med bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme

I forlængelse af stuen, den flotte integrerede udestue med bl.a. brændeovn og udg. til dejlig terrasse.

Indvendig fremstår huset tillige delvis med vandskurede hvidmalede vægge, hvide malede døre og hvide malede lofter. Stikkontakter er skiftet i 2017.

Desuden fin garage sammenbygget med boligen og i forlængelse af garagen et godt udhus hvor naturgasfyret er installeret..

Dejlig have omgivet af hæk, skøn læfyldt gårdhave samt to gode terrasser i forbindelse med huset, så uanset hvor solen står på himlen, er der næsten altid mulighed for sol på en af terrasserne, eller i den skønne gårdhave.

Et absolut spændende hus som bør opleves.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.