Sportsvænget 15, 7330 Brande

Vil du have noget udover det sædvanlige, så se lige her:

Usædvanlig flot arkitekttegnet særdeles velholdt moderniseret og tidløs villa i absolut eftertragtet kvarter på lukket stikvej med indkørsel ud til vendeplads, central beliggenhed med kort afstand til skole, midtby/indkøb, idrætscenter, tennisbaner, hal m.v. Desuden stor muret dobbelt garage med isoleret værksted/hobbyrum.

I denne villa får man en virkelig flot og præsentabel villa der indvendig er gennemmuret og har flotte hvide vandskurede vægge og loft i kip med troldtektloft i flere rum. Alt er moderniseret indenfor de senere år, så boligen fremstår særdeles velholdt og i indflytningsklar stand overalt. Desuden er der træ/alu vinduer, zinkinddækket stern m.m. Dog er karnap i stuen i PVC/termo. Nyere sorte IBF-cementtagsten. Efterisoleret loft m.v.

Haven er ligeledes usædvanlig flot og velanlagt med bl.a. store flotte birketræer i forhaven, flot beplantning og bed hele vejen rundt langs huset, højbed, drivhus m.m. Desuden 2 skønne terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket læfyldt og med udgang fra alrummet. En absolut nydelse at opholde sig her.

Indretning:

- Stort bryggers med bordarr. og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Entré
- Gæstebadeværelse med bruseniche
- Opr. 3 værelser, den ene sammenlagt p.t. så der er et stort og et mindre, nemt at ændre til 3 igen.
- Soveværelse med indbyggede skabe
- Lækkert alrum åben til køkkenafd.
- Flot køkken med hvide elementer
- Stor stue med glaskarnap og brændeovn
- Flot badeværelse med UNO-FORM skabselementer

Der er flotte ens klinkegulve i bryggers, entré, køkken/alrum, gang og gæstetoilettet. Fyrplankegulv i stuen. Egeparket i soveværelset. Tæpper i værelserne samt højglans klinkegulv i badeværelset.

Gulvvarme i køkken/alrum og de 2 badeværelser. Skabselementer i HTH-hvid overalt pånær badeværelset. (UNO-FORM).

Tilsluttet fællesantenne (stor pakke) samt fibernet via ALTIBOX. Opvarmes med fjernvarme + brændeovn. Årlig udgift til fjernvarme ca. 12.600,-

En villa med gennemtænkt planløsning og mange flotte detaler. Virkelig er et besøg værd. Kom og oplev det selv.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.