Blåhøj Stationsvej 16, 7330 Brande

Håndværkertilbud: Bemærk: Denne villa er i 2011 solgt for kr. 1.275.000.

Denne villa er påbegyndt renovering af tidligere ejere, og fremtræder derfor delvist renoveret, forholdsvis let at gå til for den der kan lidt selv. Så her er virkelig muligheden for at få en billig storvilla med god plads.

Der er vandskade i stuen hvor loft og gulv skal udskiftes, da der har været frostspængt rør på loftet. Frostsprængt rør, loft og gulv skal således fornyes, da det er vandskade på gulv og loft og røret er ikke repareret. Køkkenet er påbegyndt renovering, og nogle elementer indsat, ligesom der iøvrigt er foretaget en del renovering andre steder, som blot mangler færdiggørelse. Mange rum/værelser er lige til at gå til og skal bare males. Entreen er renoveret med nye skabe, klinkegulv og ny indgangsdør. Påbegyndt renovering er altsammen indenfor de seneste 2-3 år, men mangler færdiggørelse.

Sammenbygget med boligen er stor tilbygning fra 1977, hvor ca. halvdelen oprindelig var indendørs swimmingpool, som i 2002 er ændret til dejlig stor sal, anvendelig til gildesal, multirum, hobbyrum el. lignende.

Indretning:

- Baggang med bord med plads til VM
- Entre med nyere skabe og klinkegulv
- Køkken med flere lyse nyere elementer
- Alrum
- Stor stue med pejs
- 5 værelser, flere med skab
- Soveværelse med skabe
- 3 badeværelser, 1 med niche og 2 med badekar

Endvidere tilbygningen med gildesal, multirum, hobbyrum (kun fantasien sætter grænser for anvendelsen).

Stor muret garage.

Kan du selv rydde op udvendig, da det trænger der til, og færdiggøre påbegyndt renovering indvendig, er her virkelig muligheden for at få en rigtig billig stor villa med masser af plads, til en suværæn god pris, også når renoveringen er afsluttet hvis du gør det selv. Det er især køkken, gulve og lofter i stue og et badeværelse der står med manglende færdiggørelse, og resten er let at gå til og færdiggøre for meget beskeden udgift, hvis du kan gøre det selv.. Både for- og baghave trænger til kærlig hånd. Så er du mand for oprydning og kan lidt selv, så er huset lige her. Det er konstateret ved fremvisning, at tagplader har små huller og måske kræver udskiftning. Der kan være andre arbejder som bør udføres.

Videresælges af erhverver på tvangsauktion til en absolut favorabel pris. Hvem kommer først. Denne villa er i 2011 handlet for kr. 1.275.000 ! Offentlig ejendomsvurdering er kr. 830.000

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.