Skjernvej 111B, Skarrild, 6933 Kibæk

Særdeles attraktiv storparcel ca. 1,5 ha ved Skjern Å - Nørrekanal/Dalgaskanalen. NY PRIS.

Vil du bo i pagt med naturen og med helt fantastisk naturskønt Å-løb - Skjern Å Nørrekanal/Dalgaskanalen - der passerer langs denne udstykning.

Her er mulighed for at erhverve en helt unik og sjældent udbudt byggegrund (storparcel) med et samlet areal på ca. 1,5 ha (ca.15.000 m2), hvor ca. 200 meter af grunden er en del af Skjern Å Nørrekanal/Dalgaskanalen, som passerer grunden mod syd.

Desuden grænser grunden mod øst op tl et fantastisk naturskønt kuperet område hvor Lustrup Bæk passerer igennem, og hvor der fra grunden er udsigt til bækken og flot udsigt over det kuperede område.

Bedre beliggenhed fås sjældent til placering af en ny flot bolig på toppen af grunden ved Skjern Å Nørrekanal og med udsigt til bækken og det kuperede område ned til Lustrup Bæk.

Grunden er placeret meget centralt helt ind til Skarrild by - i byzone - med få hundrede meter til lokal købmand, og nabo til den flotte "Søndergård" en 4-længet velholdt stråtækt smuk ejendom.

Udover salgsprisen på grunden kommer diverse tilslutningsafgifter samt udgift til anlæg af privat vej på del af grunden som nødvendig vejadgang til den bolig der skal opføres.

Der vil være mulighed for individuel opvarmning - jordvarme vil være helt oplagt her. Skal tilsluttes Skarrild vandværk. Der skal tillige etableres spildevandsanlæg og regnvandsanlæg på egen grund.

For grunden på de ca. 1,5 ha, der udbydes til salg, er der udarbejdet en lokalplan nr. 92.BL2.1.

Der vil være mulighed for frastykning af parcelhusgrunde fra en del af arealet, idet lokalplanen oprindelig giver ret til udstykning af i alt 8 grunde, eller man kan benytte sig af lokalplanens fulde indhold og udstykke arealet i 8 grunde. Se hele lokalplanen her: http://soap.plansystem.dk/pdfarchive/20_1489134_APPROVED_1360327573526.pdf Nærværende er dog udbud som "Storparcel" hvor grunden også kan benyttes af køber selv til opførelse af egen villa med unik beliggenhed med de tilhørende ca. 1,5 ha grund.

Her uddrag af lokalplanens bestemmelser, såfremt man ønsjer at erhverve arealet med henblik på udstykning, fremfor eget byggeri på "storparcel".

"Lokalplanområdet er inddelt i to områder. Delområde I kan anvendes til åbenlav boligbebyggelse, mens delområde II kan anvendes til enten åben/lav (parcelhuse) eller tæt/lav boligbebyggelse (f.eks række-, kæde- eller dobbelthuse). Den første anvendelse i delområdet afgør om resten af delområdet skal anvendes til det ene eller det andet formål. Der er i disponeringen af området taget hensyn til beliggenheden ved Skjern Å Nørrekanal, og de fl este grunde får således direkte adgang hertil. Der sikres desuden adgang til kanalen via en sti.
Anvendelse Området må kun anvendes til boligformål. Der kan desuden indpasses mindre liberale erhverv, som f.eks. frisør, revisor og lignende"

Om Skarrild:
Skarrild er en lille landsby placeret midt i den storslåede vestjyske natur, ca. 20 min. kørsel syd for Herning. Byen er omgivet af skove og lyngbakker, der sammen med Skjern Ådal giver mulighed for mange gode naturoplevelser.
Skarrild området er for dig, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser samt i et familievenligt lokalsamfund.
Antal indbyggere: 631 Børnehave: Ja Skole: Til og med 6. klasse Indkøbsmuligheder: Ja Fritid: indendørs og udendørs Afstand til Herning: 23 km / 20 min. Motorvej: kort afstand til Midtjyske motorvej.

Hvem kommer først til en enestående mulighed for at få en attraktiv byggegrund/storparcel med en helt unik naturskøn placering som sjældent udbydes til salg. Der må bygges i 2 plan og bebyggelsesprocenten er 30.

Skarrild har utrolig meget at byde på - se her:

- Skarrild Borgerforening
- Foreningen "Kulturisten" -
- Skarrild landsbycenter
- Skarrild-Karstoft Jagtforening
- Skarrild Idrætsforening
- Skarrild Skole til og med 6. klasse
- Børnehaven Kaldalen
- Kulturhus/center
- Forsamlingshus
- SkernÅ med fantastisk mulighed for fiskeri og kanosejlads
- Skarrild Møllesø - et særdeles skønt rekreativt område
- Utrolig flot og varieret natur langs skjernÅ, Dalgskanalen.

Se meget mere på www.skarrild.dk

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.